Cele mai noi stiri online
Sport

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunțat când se va lua o decizie finală în privința lui Cosmin Contra

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, sâmbătă după amiază, că o decizie finală în privinţa stafului tehnic va fi luată în maximum 3 săptămâni, contractul selecţionerului Cosmin Contra urmând să expire în luna decembrie.

“Am avut o discuţie foarte scurtă după meci, vom avea acum în Spania una mai aşezată. Nu voi emite un punct de vedere personal înainte de a vorbi cu Cosmin, a fost un jucător emblematic pentru România, un antrenor care şi-a asumat o misiune dificilă într-un moment greu al echipei naţionale. A contribuit şi la tranziţia dintre generaţii.Nu cred că un alt antrenor ar fi putut garanta că România ar fi arătat altfel decât aseară la meciul cu Suedia. O decizie finală în privinţa stafului tehnic va fi luată în maximum 3 săptămâni, în această perioadă se va întruni Comisia Tehnică, urmată apoi de o şedinţă a Comitetului Executiv. Nici eu, nici directorul tehnic, nici vreun alt reprezentant al FRF nu a discutat cu niciun antrenor în această perioadă,” a declarat Răzvan Burleanu, conform digisport.ro.

Citește și: COSMIN CONTRA A VORBIT DESPRE DEMISIE! SELECȚIONERUL A EXPLICAT CUM A ALES UNSPREZECELE PENTRU MECIUL CU SUEDIA

Răzvan Burleanu a mai spus că jucătorii au fost dărâmaţi după meciul cu Suedia. “Aseară am fost la vestiar, să le spun jucătorilor şi stafului tehnic că mai avem o şansă în continuare, chiar dacă nu suntem siguri de calificarea în playoff. Ne dorim ca Austria să facă un rezultat pozitiv. Ei erau foarte dezamăgiţi, foarte dărâmaţi. Meciul cu Spania e unul care ar trebui să ne dea încredere pentru playoff-ul din primăvară de anul viitor. Această oportunitate de a te califica la un turneu final pe care-l găzduieşti se întâlneşte o dată în viaţă. Aseară am învăţat că este o distanţă mare între fotbalul românesc şi cel suedez. Ei au arătat că merită să meargă la Euro, iar noi să stăm acasă,” a precizat preşedintele FRF.

Reprezentativa României a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), de Suedia, în etapa a IX-a, penultima, a Grupei F a preliminariilor Euro-2020. “Tricolorii” au ratat calificarea din preliminarii, dar mai au o şansă din Liga Naţiunilor, în martie 2020, de a participa la turneul final, la care şi România organizează meciuri. Din Grupa F se califică Spania şi Suedia.

Angajat din septembrie 2017, Cosmin Contra mai are contract cu FRF până la finalul acestui an.

Sursa foto: frf

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

UEFA a deschis proceduri disciplinare care vizează FRF, după meciul România – Suedia

stirile24

Sergio Aguero de la Manchester City a fost implicat într-un accident rutier

stirile24

Zlatan Ibrahimovic are o condiție esențială pentru viitorul club

stirile24