Cele mai noi stiri online
Sport

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunțat când se va lua o decizie finală în privința lui Cosmin Contra

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, sâmbătă după amiază, că o decizie finală în privinţa stafului tehnic va fi luată în maximum 3 săptămâni, contractul selecţionerului Cosmin Contra urmând să expire în luna decembrie.

“Am avut o discuţie foarte scurtă după meci, vom avea acum în Spania una mai aşezată. Nu voi emite un punct de vedere personal înainte de a vorbi cu Cosmin, a fost un jucător emblematic pentru România, un antrenor care şi-a asumat o misiune dificilă într-un moment greu al echipei naţionale. A contribuit şi la tranziţia dintre generaţii.Nu cred că un alt antrenor ar fi putut garanta că România ar fi arătat altfel decât aseară la meciul cu Suedia. O decizie finală în privinţa stafului tehnic va fi luată în maximum 3 săptămâni, în această perioadă se va întruni Comisia Tehnică, urmată apoi de o şedinţă a Comitetului Executiv. Nici eu, nici directorul tehnic, nici vreun alt reprezentant al FRF nu a discutat cu niciun antrenor în această perioadă,” a declarat Răzvan Burleanu, conform digisport.ro.

Citește și: COSMIN CONTRA A VORBIT DESPRE DEMISIE! SELECȚIONERUL A EXPLICAT CUM A ALES UNSPREZECELE PENTRU MECIUL CU SUEDIA

Răzvan Burleanu a mai spus că jucătorii au fost dărâmaţi după meciul cu Suedia. “Aseară am fost la vestiar, să le spun jucătorilor şi stafului tehnic că mai avem o şansă în continuare, chiar dacă nu suntem siguri de calificarea în playoff. Ne dorim ca Austria să facă un rezultat pozitiv. Ei erau foarte dezamăgiţi, foarte dărâmaţi. Meciul cu Spania e unul care ar trebui să ne dea încredere pentru playoff-ul din primăvară de anul viitor. Această oportunitate de a te califica la un turneu final pe care-l găzduieşti se întâlneşte o dată în viaţă. Aseară am învăţat că este o distanţă mare între fotbalul românesc şi cel suedez. Ei au arătat că merită să meargă la Euro, iar noi să stăm acasă,” a precizat preşedintele FRF.

Reprezentativa României a fost învinsă, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), de Suedia, în etapa a IX-a, penultima, a Grupei F a preliminariilor Euro-2020. “Tricolorii” au ratat calificarea din preliminarii, dar mai au o şansă din Liga Naţiunilor, în martie 2020, de a participa la turneul final, la care şi România organizează meciuri. Din Grupa F se califică Spania şi Suedia.

Angajat din septembrie 2017, Cosmin Contra mai are contract cu FRF până la finalul acestui an.

Sursa foto: frf

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

Jurnaliștii de la Marca prezintă noul “cuplu de aur” din naționala României

stirile24

Cupa României, tragere la sorți. Cum arată tabloul complet al partidelor din 16-imi

stirile24

Cosmin Contra s-a hotărât! Ce stranieri cheamă pentru dubla cu Feroe și Norvegia

stirile24