Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Președintele mexican Andres Manuel Lopez Obrador are COVID-19! Nu purta masca de protecție

Președintele mexican Andres Manuel Lopez Obrador are COVID-19! Anunțul a fost făcut chiar de el, pe Twitter. Șeful statului minimizase în mod repetat pericolul virusului, mai mult, aproape niciodată nu a purtat masca de protecție.

”Regret să vă informez că sunt infectat cu Covid. Simptomele sunt ușoare, dar sunt deja sub tratament medical. Ca întotdeauna, sunt optimist”,  a scris el. Care a dat, imediat, asigurări că este în legătură permanentă cu autoritățile pentru a gestiona țara și a anunțat că are programată o convorbire cu cu Vladimir Putin pentru că „există posibilitatea să ne trimită vaccinul Sputnik V”. (CITEȘTE ȘI: MINISTRUL DE INTERNE REACȚIONEAZĂ DUPĂ CE UN ȘEF DIN POLIȚIE ȘI MAI MULȚI PROCURORI AU FOST PRINȘI LA O PETRECERE ILEGALĂ: „TOLERANȚĂ ZERO FAȚĂ DE NERESPECTAREA LEGII”)

Președintele mexican Andres Manuel Lopez Obrador are COVID-19! Nu purta masca de protecție

Numărul total al deceselor din Mexic de la începutul pandemiei a depășit 149.000, fiind pe locul patru în lume, scrie antena3.ro. Testările sunt limitate, iar numărul real al infecțiilor este probabil mai mare decât arată cifrele guvernului. Numărul deceselor este, de asemenea, suspectat de a fi mai mare decât numărul oficial. (NU RATA: SEMNALUL DE ALARMĂ TRAS DE BRITANICI! BORIS JOHNSON: „TULPINA BRITANICĂ A CORONAVIRUSULUI ESTE CU 30% MAI MORTALĂ”)

Mexicul, care are o populație de 130 de milioane de oameni și mulți care trăiesc în sărăcie, se numără printre țările care au cheltuit cea mai mică sumă de bani de persoană pentru ajutorul oamenilor. Sistemul de sănătate mexican era deja subfinanțat cronic înainte de pandemie. Multe dintre spitalele sale sunt acum pline.Sursa stire cancan.ro

Related posts

Leo de la Strehaia s-a dat în spectacol într-un restaurant din București! Mama lui a răbufnit: “Am dat 12 milioane”

Andreea

Mesaje de dragoste 14 februarie! Cele mai frumoase urări pentru peroana iubită

Andreea

Mirela Vaida & soțul țin aprinsă “flacăra iubirii”. Cum am fotografiat-o pe prezentatoarea de la “Acces Direct” la un prânz romantic înainte de emisiune

Andreea