Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Prima reacție a Vioricăi de la Clejani, după ce s-a zvonit că l-a înșelat pe Ioniță. Artista, filmată în compania unui solist celebru

În urmă cu aproape 2 săptămâni, Nelson Mondialu povestea pentru CANCAN.ro că acum 4 ani, Viorica și Ioniță de la Clejani, s-au confruntat cu o problemă care ar fi putut duce la divorț.

De-a lungul timpului, cuplul ar fi trecut prin mai multe „cumpene” în căsnicie, semn că banii nu aduc neapărat și liniștea într-o relație, dar au rămas împreună.

Ultima dată, Viorica și Ioniță de la Clejani ar fi fost aproape de separarea definitivă în urmă cu aproape patru ani, după ce artista ar fi călcat “strâmb”, înșelându-l pe artist cu un toboșar.

Citește și: Nelson Mondialu’ detonează „bomba” în familia Clejanilor! „Viorica l-a înșelat pe Ioniță cu un toboșar! Știu sigur, nu mă joc!”

Ce a publicat Viorica pe Instagram

De când informația a ajuns în spațiul public, toată lumea a așteptat o reacție din partea celebrului cuplu la zvonurile de adulter. Ei bine, în urmă cu doar câteva ore Viorica a postat pentru prima dată de la apariția informației în spațiul public.

În video-ul apărut pe rețeaua de socializare Instagram, artista apare în compania lui Dan Bittman. Așa cum era de așteptat, cei doi artiști s-au întâlnit la o petrecere și s-au apucat să…cânte împreună.

În 2020, au sărbătorit “Nunta de Argint”

Anul trecut, Viorica și Ioniță de la Clejani au sărbătorit “Nunta de argint”, ocazie cu care cunoscuta cântăreața a povestit cum a fost cerută în căsătorie de actualul partener de viață, care este cu trei ani mare decât ea.

“Îl știam pe Ioniță de mult, îl vedeam pe stradă, dar nu aveam curaj să vorbesc cu el. Era matur și frumos, nu avea el ochi pentru mine. Mătușa mea ne-a făcut cunoștință, mi-a spus că e băiat bun, de familie. Ne-am văzut, ne-am plăcut și de atunci am rămas împreună. M-a cerut în căsătorie în trei secunde.

Stăteam la umbra unui salcâm și mi-a zis: «Dacă nu te măriți cu mine, mă însor cu alta! Ai 10 minute să te gândești». De aici, vă daţi seama ce am făcut”, a povestit, în urmă cu ceva timp, Viorica de la Clejani.

Nu rata: Efectele problemelor cu legea ale lui Fulgy au început să se vadă. Anunțul surprinzător al Vioricăi de la Clejani: „Vă mulțumesc că….”. VIDEOSursa stire cancan.ro

Related posts

Horoscop chinezesc pentru vineri, 28 mai 2021. Ziua este guvernată de Foc Yang și de Șobolan

Andreea

I-am fotografiat pe „fiii adoptivi” ai lui Alex Velea când „nășeau” o frizerie

Andreea

O vulpe curajoasă a ieșit la “pescuit” în Portul Constanța. Cu ce captură a fost filmată de un localnic

Andreea