Cele mai noi stiri online
Viata sanatoasa

Prima vizita la dentist

stiri

Stomatologia tehnologiilor digitale de la clinica de stomatologie copii, ofera pacientilor o gama completa de servicii stomatologice, folosind realizarile unei stomatologii avansate pentru un diagnostic precis, un tratament modern, de inalta calitate si confortabil si refacerea dintilor de catre un medic dentist copii. O buna impresie a primei vizite la clinica de stomatologie copii, este cheia dintilor sanatosi si frumosi ai fiului sau fiicei tale inca din copilarie si pentru viata. Pentru ca orice tratament sa fie eficient, de inalta calitate si confortabil, situatia la momentul vizitei si increderea copilului in medicul dentist copii, sunt foarte importante.

Medicii stomatologi pediatri vor face tot posibilul pentru a se asigura ca micutii vor dori sa viziteze medicul stomatolog cu calm si cu placere. Aceasta problema apartine competentei profesionale a medicilor. Avantajele abordarii individuale pentru tratarea dintilor copilului la clinica de stomatologie copii, sunt:

  • Copilul tau nu se va teme de tratamentul dintilor,
  • Copilul, sub forma unui joc, va invata cum sa se spele pe dinti,
  • Examenele preventive periodice pozitive, asigura dintii sanatosi ai copilului tau pentru o lunga perioada de timp.

Prima vizita in stomatologie copii este intalnirea cu medicul dentist, in cabinet. Medicul stomatolog nu se va grabi cu tratamentul, deoarece noua situatie pentru un copil, este intotdeauna stresul. Medicul trebuie sa evalueze contactul cu copilul si sa aleaga abordarea potrivita pentru el. Copilului i se va da timp sa se simta confortabil in cabinet, sa atinga si chiar sa incerce echipamentul in actiune: sufla aer, toarna apa, porneste lampa mare si astfel, scapa de teama. Copilul afla ca in cabinetul stomatologic pentru copii, traieste un „elefant care bea apa” (este vorba despre ejectarea salivei), iar microbii sunt ademeniti cu ceva dulce si udati cu apa ca sa adoarma (este vorba despre ameliorarea durerii superficiale si adanci) si multe altele.

Related posts

Ce beneficii are arta in dezvoltarea armonioasa a copilului tau?

razvan

Cel mai nou glucometru disponibil pe Online Farmacia

ovidiu

Urifar – adjuvantul eficient in tratarea infectiei urinare

ovidiu