Cele mai noi stiri online
Sport

Probleme pentru Gigi Becali! Va trebui să plătească banii urgent

Patronul FCSB a primit un avertisment și o amendă de la Comisia de Disciplina și Etică a FRF, în urma unei sesizări de la CCA. Sancțiunea în valoare de 10.000 de lei primită de Gigi Becali este o urmare a declarațiilor făcute de acesta după derby-ul cu Dinamo, care s-a terminat cu scorul de 2-2. Gigi Becali l-a denigrat pe arbitrul partidei, Istvan Kovacs.

Decizia luată de Comisia de Disciplină şi Etică a FRF este următoarea: “Admite sesizarea formulată de Comisia Centrală a Arbitrilor împotriva pârâtului George Becali. În baza art. 52.2.b coroborat cu art. 54.1 cu aplicarea art. 12, 14bis și 15 din RD sancționarea pârâtului George Becali cu Avertisment și penalitate sportivă de 10.000 lei”

„S-a jucat numai la o singură poartă. A intrat mingea la Florin Tănase. Istvan Kovacs nu vrea el. E împotriva noastră. De ce credeți că a fluierat acolo? A mutat lovitura din careu la vreo 7 metri de linia de 16 metri. Îți dai seama? A fost în careu, a anulat și golul și a mutat și lovitura din careu. Îți dai seama câte poate să facă Istvan Kovacs? (…) Noi cu Istvan Kovacs e greu să câștigăm. O să vedem la TV, 11 metri cu Gnohere şi el mută mingea la 7 metri. El scoate mingea din poartă, asta face Kovacs. De Coman ce pot să zic? O să dea gol şi la naţională ca să iau banii pe el”, a spus Gigi Becali.

Citește și:  GIGI BECALI A VRUT SĂ REPATRIEZE UN INTERNAȚIONAL ROMÂN! A OFERIT 3 MILIOANE DE EURO

Articolul 54, cu privire la rasism, xenofobie, discriminare și denigrare presupune următoarele: „Orice persoană care, în mod public, discriminează sau denigrează pe altcineva într-o manieră jignitoare pe motive de rasă, culoare, limbă, religie, sex, origine etnică sau care comite o altă faptă având acest caracter, va fi suspendată pentru 6 jocuri la toate nivelurile, în cazul jucătorilor, echipei tehnice şi antrenorilor şi 4 luni pentru oficiali. În plus, clubul căruia aparține făptuitorul va fi sancționat o penalitate sportivă de la 5.000 la 60.000 de lei, la fiecare nouă abatere de același tip penalitatea urmând a fi majorată cu ½ față de cea aplicată anterior. La atingerea pragului maxim clubul va fi sancținat gradual cu programarea jocurilor fără spectatori de la 1 la 4 etape cumulat cu o penalitate sportivă de 60.000 lei. Dacă acesta este un oficial asimilat, penalitatea va fi de la 10.000 la 80.000 de lei. Aceeași sancțiune se aplică și în cazul în care o persoană are un comportament xenofob, ofensator sau care hărţuiește o altă persoană pe astfel de motive.”

Sursa foto: sport

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

CM handbal feminin 2019. România – Japonia 20-37 / Umilință fără sfârșit și ultimul loc la Mondial

stirile24

Cosmin Contra n-a scăpat! Selecționerul a fost amendat de FRF după ce l-a înjurat pe George Pușcaș

stirile24

Echipele din România, în primul tur al preliminariilor cupelor europene, din sezonul 2020/2021

stirile24