Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Probleme pentru Gina Pistol, în ultimul trimestru de sarcină. Iubita lui Smiley se confruntă cu dureri cumplite: „Simt că înnebunesc”

Gina Pistol este în culmea fericirii, căci mult a fost și puțin a rămas! Iubita lui Smiley a ajuns în ultimul trimestru de sarcină și chiar dacă unele probleme îi dau bătăi de cap, blondina de-abia așteaptă venirea pe lume a fiicei sale.

Cum nicio graviduță nu este ocolită de probleme și disconfort în sarcină, nici Gina Pistol nu a scăpat de neplăceri. Dat fiind faptul că blondina a fost mereu o persoană extrem de activă, acum îi este foarte greu să se adapteze noului său stil de viață, dar mai ales problemelor pe care le-a adus sarcina, în viața ei.

Gina Pistol se confruntă cu ceva dureri la nivelul picioarelor și nici somnul nu mai este ca cel dinainte de a rămâne însărcinată.

Pentru că picioarele i se umflă extrem de tare, Gina Pistol nu mai poate merge la fel de mult ca înainte, însă se declară fericită că poate să simtă toate aceste lucruri, indiferent cât de neplăcute ar fi acestea.

Gina Pistol, probleme în ultimul trimestru de sarcină

Gina Pistol, extrem de sinceră, le-a vorbit fanilor săi despre modul în care decurge sarcina și le-a recunoscut că are ceva probleme.

„Eu, care alergam 6-10 kilometri fără nici o problemă, acum dacă merg 50 de metri, trebuie să iau o pauză. Am şi rinită de sarcină, ceea ce înseamnă că nu pot să dorm noaptea. Dacă se întâmplă să pot să dorm noaptea, atunci trebuie să merg des la baie şi dacă n-am nimic cu astea două, atunci mă loveşte fiica mea. Şi, pe lângă toate astea, am început să am şi dureri de spate şi sufăr de sindromul picioarelor neliniştite. Mi se umflă mâinile şi picioarele, asta şi când stau mult. Nu mă deranjează că mă umflu, mă deranjează că mă doare. Am dureri de simt că înnebunesc. Dar le îmbrăţişez pe toate. Mai bine le trăiesc, decât să nu le trăiesc” a spus Gina Pistol.Sursa stire cancan.ro

Related posts

Cum arăta și cu ce se „ocupa” Diana Șoșoacă în copilărie

Andreea

Grozavu se teme de Chindia: „Întâlnim revelația acestui campionat!”

Andreea

Motivul pentru care Chef Florin Dumitrescu s-a apucat de dietă: “Soția depune efort când mă îmbrățișează și atunci…””

Andreea