Cele mai noi stiri online
Actualitate

Proiectoare LED la preturi accesibile

stiri

Proiectoare LED la preturi accesibile

Un LED este o sursă de lumină destul de mică si nu foarte puternica de cele mai multe ori însoțită de un circuit electric ce permite modelarea formei radiației luminoase. De cele mai multe ori acestea sunt utilizate ca indicatori în cadrul dispozitivelor electronice si a aparatelor electrice si electronice dar din ce în ce mai mult au început să fie utilizate în aplicații de putere ca surse de iluminare in diferite domenii : pentru masini , pentru aparate electrocasnice si electrice , iluminatul stradal si exemplele pot continua/ Culoarea luminii emise depinde de compoziția materialului folosit pentru acestea și poate fi în spectrul infraroșu, vizibil sau ultraviolet si acestea pot emite si lumini de diferite culori . Pe lângă iluminare, LED-urile sunt folosite din ce în ce mai des într-o serie mare de dispozitive electronice dar si in industria constructoare de masini .

Lumini de zi


In legea rutiera lumina de zi este obligatorie pe orice categorie de drum te vei duce si pentru orice tip de masina conduci , astfel ne dam seama ca nu conteaza de marca de masina conduci acestea trebuie sa vina obligatoriu cu lumini de zi, acestea putand fi LED sau nu . Folosirea luminilor de zi LED aduc un mare beneficiu iar acela fiind ca aceste consuma mult mai putin decat luminile proiectoare obisnuite din energia generata de bateria masinii.
Acestea sunt folositoare pentru o masina pentru ca sporeste vizibilitatea in trafic indiferent ca aceasta se deplaseaza pe timp de zi , fie ca masina este una veche sau un model mai nou.
Pentru masinile aparute in ani mai vechi dar inca functionabile si intalnite in trafic pe langa posibilitatea adaugarii acestor Lumini de zi 6W DRL LED pentru a sporii vizibilitatea in trafic indiferent de categoria de drum sau masina condusa acestea au si rolul de a infrumusetea masina .
Acestea se pot instala la orice tip de masina si este necesara doar conectarea acestora prin fire la curentul masinii.

Proiector LED 51W OffRoad Rosu


Acestea pot fi instalate la orice te tip de autoturism auto , utilaje agricole ,camioane , ambarcatiuni si multe altele. Sunt rezistente la apa , la caldura si la frig adica rezistente la orice conditie meteo. Au scop de a ajuta in vizibilitatea traficului luminandu-l atat pe timp de noapte cat si pe timp de zi si plus de asta da un aspect placut autoturismului si pentru a o infrumuseta. Acestea sunt de diferite marimi , mari si mici si pot fi instalate in diverse locuri la orice tip de masina si se conecteaza prin fire la curentul produs de bateria masinii.

Contact : 0756396763

Related posts

Povestea “Ursuletului” din Mangalia!

stirile24

Filme si ce cauta barbatii

stirile24

Mărmureanu şi Radulian au spus TOTUL la ProTV despre MARELE CUTREMUR din Vrancea: „Dacă folosim sirene se crează panica“

stirile24