Cele mai noi stiri online
Sport

Radu Banciu l-a făcut praf pe Ilie Dumitrescu

Radu Banciu l-a desființat pe fostul internațional român Ilie Dumitrescu dintr-o greșeală. Realizatorul de televiziune a lansat un atac extrem de dur la adresa fostului fotbalist din cauza unui mesaj postat pe un cont fals de facebook.

Radu Banciu a crezut că este vorba chiar de Ilie Dumitrescu și i-a ”dedicat” acestuia din urmă o serie de vorbe grele în stilul caracteristic. „Sir Ilie Dumitrescu mi-a scris: Banciule, sunt un analist mai bun decât tine. Dragă Ilie, nu numai că la capitolul analiză tu nici nu știi ce înseamnă aia! N-ai vocabular, ai citit două cărți, ce analiză să faci? Dar vreau să spun ceva mai interesant”, și-a început gazetarul tirada.

„Și la capitolul fotbal, numai cu îngăduință te pot considera un pic mai bun decât mine. Asta pentru faptul că eu nu m-am ținut de fotbal atât timp cât a trebuit. Aveam stângul lui Hagi, am rupt plase! Am diplomă de golgeter, cum am diplomă și de cel mai bun portar. Am fost Dumnezeu. M-a învățat fotbalul un amic maghiar din bloc, care era peste Maradona. Nu neagă nimeni că ai fost fotbalist bun, dar ai fost doar cu puțin mai bun decât am fost eu. Cât despre analiză, mai buchisește și tu niște cărți. În câțiva ani, poți să începi să intri în niște idei”, a mai spus Radu Banciu în direct la postul Look Sport.

Ilie Dumitrescu a mai avut câteva probleme de imagine din cauza contului fals, însă acesta este în continuare fucțional pe rețeaua de socializare amintită.

Sursa foto: captura video

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

Rădoi rupe tăcerea despre relația cu nașul Becali! “Atunci am decis să nu mai vorbim!”

stirile24

Schimbare istorică în regulamentul jocului de fotbal

stirile24

FCSB își poate pierde căpitanul! Câți bani oferă americanii pentru Florin Tănase

stirile24