Cele mai noi stiri online
Sport

Reacție virulentă a partidului AUR la adresa tricolorilor

Partidul AUR, surpriza uriașă de la ultimele alegeri parlamentare, a lansat un atac virulent la adresa ”tricolorilor” care au ales să îngenuncheze pe teren, înaintea amicalului Anglia-România, în semn de solidaritate cu mișcarea ”Black Lives Matter”.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), condusă de George Simion, a postat pe contul oficial de facebook un mesaj de apreciere pentru Stanciu și Nedelcearu, având un discurs dur la adresa fotbaliștilor români care au îngenuncheat.

„O națională în genunchi, la propriu și la figurat: obișnuiți să îngenuncheze în fața adversarilor, jucătorii echipei naționale de fotbal au mers astăzi și mai departe, luând decizia de a îngenunchea la propriu, luând astfel parte la campania corect politică a stângii globaliste #blacklivesmatter.  Oare acești pseudo-«atleți ai luptei anti rasiste» ar reacționa în vreun fel dacă le-ar fi solicitat să facă același gest pentru Mihai Spătaru (șoferul de TIR ucis în Franța) sau pentru Barbu Zaharia (bărbatul ucis de polițiști în Pitești)? Viețile românilor nu contează?!”, a fost mesajul postat de AUR. Ulterior, la comentarii, Stanciu și Nedelcearu au fost lăudați de partid că nu au îngenuncheat: „Doar doi tricolori cu coloană vertebrală au refuzat participarea la această farsă: Ionuț Nedelcearu și Nicolae Stanciu. Respect lor!”.

Citește și: Cum s-au justificat Stanciu și Nedelcearu după gestul făcut înaintea amicalului Anglia – România

Sursa foto: realitatea

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

Motivul pentru care Gigi Becali nu mai oferă declarații

stirile24

Liga Națiunilor. Irlanda de Nord-România 1-1

stirile24

Liga Națiunilor. Austriecii nu știu să piardă! Declarații lipsite de fair-play

stirile24