Cele mai noi stiri online
Paparazzi

“Regele barbutului” și-a scos cavoul de la amanet. Ce sumă uriașă a plătit pentru a-l recupera. “Era o grijă enormă pe capul meu”

Ion Pârnică, cunoscut drept “Oneaţă” sau “Regele barbutului”, și-a recuperat cavoul pe care îl lăsase, în urmă cu aproape patru ani, “semn” din cauza problemelor financiare cu care se confrunta. Pentru a recupera mormintele părinţilor săi, nașul lui Jean de la Craiova a plătit o avere. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

Pentru o bună perioadă, Ion Pârnică s-a aflat într-o situație disperată. Uitat de aproape toți apropiații și de persoanele pe care le-a ajutat de-a lungul timpului, cel care, în trecut, le-a “curăţat” buzunarele unor personaje precum Gigi Becali sau Victor Piţurcă a recurs, în 2017, la un gest extrem. Presat de datorii, “Regele barbutului” și-a amanetat cavoul pe care a plătit nu mai puțin de 80.000 de euro în perioada când era spaima VIP-urilor din România la zaruri.

Nu a găsit niciun sprijin

La momentul respectiv, “Oneaţă” a primit pentru cavoul din Cimitirul Izvorul Nou, din Capitală, o sumă infimă dacă ţinem cont de cât a investit, iniţial, în respectivul spaţiu. A fost, de multe ori, aproape să-l piardă definitiv, dar cei de la care a luat bani au acceptat să-l păsuiască.

În toată această perioadă, Ion Pârnică a căutat cu disperare să se achite de datorie și chiar le-a cerut ajutorul nașului său, dar și lui Gigi Becali. Aceștia, însă, l-au ignorat. (NU RATA: CUM A SCĂPAT DE ÎNCHISOARE “REGELE BARBUTULUI”. A PLĂTIT AMENDA PENALĂ CU ȚÂRÂITA, DAR A PLĂTIT-O)

„Oneaţă”, zis „Regele barbutului”, și-a recuperat cavoul

Ion Pârnică, zis “Oneață”: “Am plătit 11 mii de euro pentru a-mi recupera cavoul!”

“Regele barbutului” a strâns, însă, din dinți și a reușit să adune banii necesari pentru recuperarea cavoului în care sunt înmormântaţi părinţii lui şi alte câteva rude. Ion Pârnică a plătit o avere pentru ca spațiul să revină în posesia sa, dar acum poate dormi liniștit, demonstrându-le tuturor că este un om de onoare. (NU RATA: “REGELE BARBUTULUI” ÎȘI POVESTEȘTE, ÎN PREMIERĂ, “EXPERIENȚA” CU GIGI BECALI. “L-AM CURĂȚAT DE 150.000 € ÎNTR-O SINGURĂ NOAPTE, LA POKER”)

“În sfârșit, am scăpat de o grijă enormă care era pe capul meu. Chiar dacă nu m-au ajutat nici nașul meu, nici altcineva, eu le mulțumesc tuturor, pentru că au făcut-o în trecut.

Am plătit 11.000 de euro pentru a-mi recupera cavoul. Sunt fericit, am început anul foarte bine”, a declarat celebrul “Oneaţă” pentru CANCAN.RO.

„Oneaţă”, la masa de joc

L-a înnebunit pe Gigi Becali

Ion Pârnică este, poate, cel mai cunoscut barbugiu din România, iar, de-a lungul timpului, bărbatul le-a “curăţat” buzunarelor multor VIP-uri. “Oneaţă” are jocurile de noroc în sânge, şi nu se poate opri nici atunci când pierde sume exorbitante. Bărbatul a şi câştigat, însă, bani frumoși la cazino de-a lungul anilor, iar printre “victimele” sale s-au numărat şi milionari.

Potrivit surselor noastre, naşul lui Jean de la Craiova a jucat de cateva ori împotriva lui Gigi Becali şi i-a luat acestuia sume frumoase.
“Gigi era încrezător că-l va face pe «Oneaţă», că-i va lua banii, însă ăsta este vulpe bătrână. S-a dat lovit, i-a lăsat finanţatorului FCSB-ului impresia că este pe val, după care a început atacul”, au declarat sursele noastre.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Sursa stire cancan.ro

Related posts

Vica lovește erotic în slabii de înger: și-a scos poponețul de 3.000 € prin oraș!

Andreea

Adda, dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care se confruntă: “Și eu m-am ascuns, dar nu mai am de gând” + Cum arată artista din cauza bolii

Andreea

Gică Hagi, la 56 de ani

Andreea