Cele mai noi stiri online
Paparazzi

„Regele viralelor” lovește din nou! Cum a vorbit Luis Stan cu o chelneriță, după ce i-a adus o porție de mici. VIDEO

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Luis Stan este, de departe, „regele viralelor”. Pe rețelele de socializare, personajul-fenomen stârnește hohote de râs prin replicile sale pe care toți tinerii au început să le folosească. Și, pentru că este un om natural, Luis Stan se filmează în tot felul de ipostaze, care mai de care mai haioase. 

Recent, Luis Stan a mers la un restaurant pentru a servi o porție de mici. S-a așezat frumos la masă și și-a așteptat cuminte comanda, în timp ce le povestea fanilor lui din mediul online cât de mult a așteptat acest moment pentru a savura preparatul. La un moment dat, „regele viralelor” a chemat o chelneriță și oamenii care îl urmăresc au fost plăcut surprinși să vadă că Luis Stan i s-a adresat femeii extrem de frumos, însă nu a uitat de replicile sale consacrate.

„Alo alooo, 2 secunde! Ce faceți, băi, băi libelulelor? Ce draci aveți pe voi la ora asta! Fii drăguță, te rog frumos, un pahar de apă plată cu multă gheață, se poate? La domnul aici, la boala copiilor?
Băi, voiam să vă spun că astăzi am zis să mănânc un mititel de-ală frumos, să vă arăt cât de gustos este, cât de pretențios este, cât de figurant este, mai ales muștarul ăsta, direct de la Dâlga, haideți să gustăm puțin, vă fac așa puțină poftă, la mișto așa” a spus Luis Stan, în timp ce savura porția de mici.

Luis Stan, un fenomen în mediul online

Clipurile sale video de pe TikTok și Instagram au început să adune zeci de mii de aprecieri, iar internauții nu se dau în lături de la nimic atunci când vine vorba să-i lase comentarii lui Luis Stan. Unele dintre ele chiar savuroase!

„Ce draci are paharul ăla pe el / Sanki la mișto / Ce draci are pe el micul ăla” i-au comentat internauții, amuzați.Sursa stire cancan.ro

Related posts

Cum a sărbătorit Piți Jr. împăcarea cu Cristina ICH

Andreea

Chefi la cuţite, semifinala 2021, LIVE VIDEO. Cine s-a calificat în marea finală de la Antena 1

Andreea

Pariu că nu știai! De unde a primit Veronica Stegaru, de fapt și de drept, porecla de „Vulpița”

Andreea