Cele mai noi stiri online
Actualitate

Regim hotelier prin e-stabil

stiri

Orice vacanta este un motiv de bucurie pentru toata lumea, astfel ca fiecare cauta destinatii in care sa isi poata petrece cateva zile de relaxare. Tara noastra se bucura de o sumedenie ce locuri ce nu trebuie ratate, fie ca este vorba de statiuni cunoscute, fie de zone mai linistite. In orice caz, intotdeauna intervine problema locului de cazare, care trebuie sa fie perfect pentru a multumi pe toata lumea. Anumite destinatii se bucura de mai multe posibilitati de cazare, insa cei care cauta linistea si zonele mai retrase, se pot lovi de un numar redus de optiuni.
Solutia
In schimb, oricand se poate apela la regim hotelier prin e-stabil ce presupune ca un apartament, o casa, o vila, o cabana sa fie inchiriata pentru o perioada redusa de timp. Astfel, oaspetii nu numai ca se bucura de un loc intim unde sa isi petreaca vacanta, dar au parte si de preturi mult mai mici ca la hotel sau pensiuni.
Numeroase avantaje
Preturile se pot negocia in functie de durata cazarii si de obicei se ofera reduceri pentru o sedere mai lunga de 3 nopti. Per total, oaspetii vor ajunge sa economiseasca chiar si cu pana la 40% mai mult decat atunci cand s-ar fi cazat la hotel si, in plus, se bucura de mai mult confort si spatiu suficient. Un alt avantaj semnificativ este faptul ca fiecare dintre unitatile ce pot fi inchiriate dispun de propria bucatarie ce poate fi utilizata oricand pentru a gati, fiind o modalitate prin care se obtin economii si mai mari.
Camerele sunt dotate de de regula cu aer conditionat, televizor lcd, internet wireless, avand conforturi pentru toate gusturile, echivalentul a 3, 4 sau 5 stele. In plus, la regim hotelier prin e-stabil nu exista taxe ascunse, taxe pentru utilizarea facilitatilor sau a locurilor de parcare, astfel ca oaspetii se pot bucura de cele mai bune conditii.

Related posts

Cum au incercat colegii sa-l elimine din sistem pe Berbeceanu. Martor: “M-au dus in beci, m-au lasat fara apa si mancare”

stirile24

Mircea Albulescu, internat de urgenta la spital! Actorul are probleme cu inima

stirile24

Baia care ma incalzeste

marius