Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Românce implicate într-un scandal uriaș de maltratare a unor bătrâne în Italia!

Mai multe românce care ar fi trebuit să aibă grijă de bătrâni au fost acuzate de maltratare! Bătrânele strigau după ajutor în lacrimi, în timp ce erau snopite în bătaie și amenințate. Autoritățile au intrat în alertă imediat.

Imagini cutremurătoare au fost surprinse pe camerele video dintr-un azil din Italia! Mai multe bătrâne au fost tratate îngrozitor de către angajate pentru vârstnici din Varazze, în provincia Savona. Bătrânele strigau după ajutor, în timp ce plângeau de durere. Femeile erau bătute, înjurate și amenințate de trei infirmiere, care trebuiau să le îngrijească, scrie wowbiz.ro. (CITEȘTE ȘI: UN BĂCĂUAN DE 40 DE ANI ȘI-A OMORÂT TATĂL ÎN BĂTAIE PENTRU CĂ NU I-A DAT BANI DE BĂUTURĂ)

Românce implicate într-un scandal uriaș de maltratare a unor bătrâne în Italia!

Infirmierele au fost prinse în momentul în care amenințau, înjurau și loveau cu palmele pacienții internați. Angajatele, toate din Italia, în vârstă de 48, 58 și respectiv 64 de ani, au fost puse sub control judiciar la domiciliu. Ele au fost găsite vinovate de autoritățile italiene pentru maltratarea pacienților. (NU RATA: CAZ HALUCINANT DE CRUZIME. UN BĂRBAT ACUZĂ UN POLIȚIST DIN SIBIU CĂ L-A SNOPIT ÎN BĂTAIE: „AM STAT ÎN GENUNCHI”)

Investigațiile făcute de polițiștii italieni arată că pacientele erau bruscate în timpul efectuării igienei personale și când li se schimbau hainele. De parcă n-ar fi fost suficient chinul la care erau supuse, pacientele era lovite cu palmele, insulte, amenințări și înjurături, în timp ce bătrânele urlau de durere și, în lacrimi, le implorau pe angajate să înceteze. „Bătrânii au fost amenințați că vor rămâne fără mese și li s-a expus riscul de a fi legați de pat și bătuți, doar pentru că au „deranjat” operatorii cu cererile lor de asistență, care erau mai mult decât legitime în atribuțiile de lucru ale celor trei arestați”, a transmis Garda di Finanza, potrivit presei străine.Sursa stire cancan.ro

Related posts

GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu! Rapperul care a spus în versuri durerea românilor, lăsat la orfelinat când avea 9 luni | VIDEO

Andreea

Ce au putut să le facă proprietarul unor tineri care stăteau în chirie la el în casă

Andreea

Nu e de glumă! Medicul Alexandru Rafila, despre tratamentul cu ivermectină

Andreea