Cele mai noi stiri online
Sport

România-Norvegia 3-0. Decizia la masa verde a fost anunțată oficial de UEFA

UEFA a decis, miercuri, ca România să câștige la „masa verde” meciul cu Norvegia din Liga Națiunilor, scor 3-0.

Partida care ar fi trebuit să aibă loc, week-end-ul trecut, pe Național Arena din Capitală nu s-a disputat pentru că delegația nordicilor nu a putut pleca din țară pentru că la lot a fost descoperit un caz de coronavirus. Decizia a fost luată de autoritățile de la Oslo.

Norvegienii au la dispoziție cinci zile pentru a face apel la decizia luată de forul european. ”Comisia de Disciplină a UEFA a analizat azi meciul anulat dintre România și Norvegia. UEFA a decis că Norvegia va pierde cu 3-0. Federația are cinci zile la dispoziție pentru a solicita justificarea deciziei. După aceea, Federația va decide dacă face apel”, se arată într-o postare pe contul de Twitter al Federației Norvegiene de fotbal.

În ciuda faptului că Norvegia spera ca rezultatul final să se stabilească prin tragere la sorți, unde puteau fi trei variante (1-0 pentru România, 0-0 sau 1-0 pentru Norvegia), UEFA a decis ca tricolorii  să câștige la „masa verde” cu 3-0.

Sursa foto: sport

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

Ce scriu jurnaliștii germani despre Florinel Coman

stirile24

Bruno Fernandes, fotbalistul monstru care și-a tranșat soția și și-a hrănit câinii cu ea, și-a găsit echipă. Ce salariu are

stirile24

Ronaldinho are din nou probleme cu legea! De ce a fost arestat

stirile24