Cele mai noi stiri online
Sport

România-Norvegia, anulat oficial de UEFA

România – Norvegia a fost anulat oficial, sâmbătă seară, de UEFA. Partida cu nordicii din Liga Națiunilor trebuia să se dispute duminică seară. UEFA a mai anunțat că victoria va reveni la masa verde, scor 1-0, în favoarea tricolorilor.

Delegația naționalei Norvegiei n-au putut pleca din Oslo din cauza unui caz de coronavirus descoperit la un jucător din lot, iar UEFA a stabilit că partida nu se va mai disputa.

Federația Română de Fotbal (FRF) a confirmat că partida România – Norvegia a fost anulată de UEFA: „UEFA ne-a informat că “în urma cazului pozitiv înregistrat în lotul Norvegiei și după întâlnirea din această seară cu autoritățile guvernamentale, Federația din Norvegia nu va călători în România pentru a disputa partida din Liga Națiunilor programată mâine. Astfel, partida România-Norvegia nu se va mai disputa. Consecințele anulării partidei rămân a fi stabilite de Comisia de Disciplină UEFA”, se arată în comunicatul remis presei, sâmbătă seară, de FRF.

Bent Hoie, minstrul Sănătății din Norvegia, a explicat pentru presa din țara sa că: „Meciurile care urmau să se joace în România și în Austria ar fi fost ilegale aici, în Norvegia. Cu planul de călătorie care ne-a fost prezentat, plecarea echipei naționale a Norvegiei ar fi fost într-o zonă gri.

Este clar că oamenii care au intrat în contact cu o persoană bolnavă de Covid-19 trebuie să stea în izolare 10 zile. Sper ca cei din fotbal să înțeleagă că, dacă ei nu respectă aceste norme, încrederea populației în aceste norme o să scadă mult. Nu ar fi corect ca echipa națională să facă această deplasare”.

Norvegia va pierde meciul cu România cu 1-0 la „masa verde”, acest lucru urmând să se întâmple și la jocul nordicilor cu Austria, programat pe 18 noiembrie.

Sursa foto: sport

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

Președintele Ligii spaniole a anunțat când s-ar putea relua partidele de fotbal

stirile24

Ionuț Negoiță vinde Dinamo București cu un leu! Singura condiție pusă de patronul roș-albilor

stirile24

FRF: Perioada de transferuri a fost deschisă oficial

stirile24