Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Românii au Talent, finala 2021, LIVE VIDEO. Ana-Maria Mărgean a câştigat marele premiu de la Pro TV

Fanii emisiunii “Românii au talent” au așteptat cu nerăbdare să afle cine este cel mai talentat concurent din sezonul cu numărul 11! Pe celebra scenă a show-ului difuzat la Pro TV a urcat în această noapte Radu Palaniță, câștigătorul sezonului trecut. Chiar dacă de data aceasta el a venit în calitate de invitat, emoțiile au fost destul de mari, după cum a lăsat să se înțeleagă într-un interviu acordat astăzi. Rămâneți pe CANCAN.RO ca să descoperiți cele mai importante scene din finala “Românii au talent” 2021, dar și să vedeți primele imagini după ce s-a anunțat că Ana-Maria Mărgean este concurenta care a câştigat marele premiu de la Pro TV.

Finala Românii au Talent 2021 – LIVE VIDEO

UPDATE 00:27 – În clipa în care Pavel Bartoș l-a rugat pe GIM, câștigătorul locului II, să facă o declarație, acesta nu a putut să rostească niciun cuvânt. Având lacrimi pe obraji, el a simțit că pământul îi fuge de sub picioare, iar Alexandra Dinu l-a luat în brațe, l-a felicitat și a încercat să-l liniștească. 

Nu rata: GIM, traumatizat de sfârșitul cumplit pe care l-a avut fratele său: “S-au intoxicat și au murit toți”. Ce mesaj le-a transmis părinților care l-au abandonat | VIDEO

UPDATE 00:26 – Andra a urcat pe scenă ca să o felicite pentru trofeu pe Ana-Maria Mărgean, câștigătoarea de la “Românii au talent” 2021. Copleșită de emoții, copila și-a găsit cu greu cuvintele, însă, i-a mulțumit soției lui Cătălin Măruță pentru că i-a ofeir Golden Buzz.

UPDATE 00:24 – Ana-Maria Mărgean este câștigătoarea de la “Românii au talent” 2021!

În clipa în care i-a auzit numele artistei ventriloc de 11 ani, GIM a luat-o în brațe și a felicitat-o. Cei doi au plâns împreună.

Ocupantul locului III a plecat acasă cu 10.000 de euro, cel de pe II, cu 20.000 de euro, iar câștigătorul sezonului 11 al show-ului “Românii au talent”, cu 120.000 de euro.

UPDATE 00:21 Smiley și Pavel Bartoș au dezvăluit cine sunt cei care au ocupat podiumul

– Locul III: Art of Robots
– Locul II: GIM
– Locul I: Ana-Maria Mărgean

UPDATE 00:10 – Prezentatorii au început să citească de pe bilete clasamentul finaliștilor de la “Românii au talent” 2021!

– Locul XI: Duo Turkeev
– Locul X: Narcisa Ungureanu
– Locul IX: Magitot
– Locul VIII: Batschi-Beleca
– Locul VII: Remi Martin
– Locul VI: Dean Bowman
– Locul V: Rareș Trufea
– Locul IV: Filip Cioc

UPDATE 00:01 – Smiley și Pavel Bartoș au spus: “Stop vot!” și i-au invitat pe cei 11 concurenți pe scena de la “Românii au talent”.

UPDATE 11:34 – Radu Palaniță a urcat pe scenă și a oferit un moment de senzație.

UPDATE 11:33 – Prezentatorii de la “Românii au talent” au dezvăluit că s-au deschis încrierile pentru sezonul 12.

UPDATE 23:29 – Pavel Bartoș și Smiley au anunțat: “Start vot!”; puteți să vă votați favoritul pe https://vot.romaniiautalent.protv.ro/

UPDATE 23:24 – Ana-Maria Mărgean nu a venit însoțită doar de Lizzie, cea mai bună prietenă, ci și de Nicole.

“Nicole este din Las Vegas și am rugat-o de câteva ori să participe și a acceptat. (…). Este mai greu, pentru că am două păpuși, deci, două voci diferite și două personalități diferite”, a spus artista înainte să își facă numărul din finală.

UPDATE 23:04 – Pasionat de gospel, Dean Bowman a cântat alături de o trupă, dar și un cor.

Concurentul este stabilit de ani buni la Reșița, județul Caraș-Severin, unde deține o școală de muzică. Dean Bowman este profesor de gospel și a dezvăuit în cadrul audițiilor de la “Românii au talent” 2021 că este pasionat de această artă încă de mic.

UPDATE 22:52 – Remi Martin a făcut un spectacol uriaș pe scena îndrăgitului show de talente. 

“Am o iubită care mă așteaptă acasă, în Berlin. În octombrie anul trecut, am adoptat un câine din România, l-am văzut pe Facebook”, a mărturisit acrobatul de 35 de ani din Germania.

UPDATE 22:35 Rareș Trufea a pregătit un moment special pentru finala “Românii au talent” 2021. Adolescentul care i-a curerit pe toți cu talentul și pianul a primit Golden Buzz din partea prezentatorilor, Pavel Bartoș și Smiley.

Înainte să urce pe scenă, Rareș Trufea a mărturisit că îi lipsește mama enorm și că i-ar fi plăcut să fie alături de el, în România și nu în Italia, unde este plecată la muncă pentru el. Adolescentul de 17 ani, originar din Vaslui, a mai spus că, dacă ar pune mâna pe marele premiu, și-ar aduce mama în țară, pentru că ar avea suficienți bani ca să nu mai rămână peste hotare ca să muncească.

UPDATE 22:20 – Cei patru dansatorii din Kârgâzstan au pregătit un număr de senzație; după cum puteți remarca în imaginea de mai jos, unul dintre membrii trupei Art of Robots l-a interpretat pe celebrul căpitan Jack Sparrow.

UPDATE 22:06 – GIM a interpretat o melodie extrem de emoționantă, iar jurații au avut lacrimi în ochi.

“Eu nu m-am putut să mă ridic în picioare, mi s-au înmuiat picioarele. Bă, sincer, cred că nu . Ești unul dintre cei mai mari artiști ai genului”, a spus Florin Călinescu la finalul momentului oferit de GIM.

UPDATE 21:58 – GIM, pe numele din buletin Ion Mihai Ghințan, a oferit un interviu copleșitor înainte să urce pe scena show-ului de la Pro TV. El a povestit ce destin crunt a avut fratele său

“Fratele meu era la stână împreună cu alți patru tineri: trei băieți și o fată. Într-o seară, s-au spălat toți, ea s-a spălat ultima și a lăsat butelia deschisă. S-au intoxicat și au murit toți. (…). Dacă nu eram la orfelinat, ajungeam și eu unde este el. Nu mai eram acum”, a spus tânărul artist.

UPDATE 21:49 – Daria Batschi-Beleca a pregătit o piesă sublimă pe care a interpretat-o la harpă.

UPDATE 21:27 – În vârstă de 35 de ani, artistul Magitot a pregătit un număr din care au făcut parte un băiețel și Albă ca Zăpada.

UPDATE 21:25 – Înainte să urce pe scenă MagiTot, el a oferit un interviu sensibil alături de bunica sa.

UPDATE 21:06 Narcisa Ungureanu a făcut show cu piesa de muzică populară aleasă.

“Mă gândeam ce frumos arată o Narcisă între maci, dar și între doi macaci (n.r.: Pavel Partoș și Smiley). Sunt niște maimuțe, hai, lăsați! Eu, în zodiacul chinezesc. Narcisa, tot timpul când nu am ce să spun ceva, bat câmpii de maci (…). Nu-mi imaginez peste 50-60 de ani cine o să se mai ocupe. Te rog, să nu părăsești latura aceasta, indiferent ce faci în viața asta”, a declarat Florin Călinescu.

“Energia ta este spectaculoasă! (…). Tu dai multe din inima ta! Locul tău este aici, în marea finală”, a punctat Andra despre momentul Narcisei Ungureanu.

UPDATE 20:45 Acrobații de la Duo Turkeev au oferit un nou moment desprins dintr-o altă lume. Julia și Dmytro s-au prezentat pe scenă alături de fetițele lor ridicând sala în picioare. Prințesele cuplului au 3 ani, respectiv 7.

UPDATE 20:45  Art of Robots a câștigat premiul de originalitate în sezonul 11 Românii au talent, în valoare de 10.000 de euro.

Art of Robots a câștigat premiul de originalitate “Românii au talent” 2021! Felicitări! © captură video Pro TV
Art of Robots a câștigat premiul de originalitate “Românii au talent” 2021! Felicitări! © captură video Pro TV

UPDATE 20:37 – Primul finalist care a urcat pe scena show-ului de la Pro TV este Filip Cioc. Adolescentul a ales să cânte în premieră la pian, dar și cu vocea.

UPDATE 20:33 – Florin Călinescu, Alexandra Dinu, Andra și Andi Moisescu au pășit pe scenă în ținute spectaculoase.

UPDATE 20:31 – Pavel Bartoș și Smiley au anunțat că va fi o seară de neuitat și le-a reamintit celor de acasă că își pot vota favoriții după ce vor auzi: “Start vot!”.

UPDATE 20:00 – Din culisele galei care urmează să înceapă în câteva minute, Pavel Bartoș și Smiley au transmis un mesaj celor de acasă.

“Pentru premiul de originalitate, liniile sunt deschide până diseară. Pentru premiul cel mare, noi vom da, la un moment dat, START VOT și abia atunci veți vota unul din cei 11 concurenți minunați din această seară.

Va fi o finală de neuitat! Noi suntem foarte entuziasmați. Eu chiar sunt foarte exaltat, pentru că de mult nu am avut o asemenea finală”, a declarat Pavel Bartoș.

Finala emisiunii “Românii au talent” 2021 o puteți urmări LIVE pe protvplus.ro.

Pavel Bartoș și Smiley, în culisele emisiunii “Românii au talent” cu câteva minute bune înainte de finală © captură video Pro TV

UPDATE 19:19 – Nu uita să îți votezi preferații după START VOT https://vot.romaniiautalent.protv.ro/ 

Cum se votează în finala “Românii au talent” 2021: românii își pot vota favoriții prin SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codurile care vor fi afișate pe ecran în timpul emisiunii. SMS-urile pot fi trimise doar pe teritoriul României, acest serviciu nu este disponibil în afara țării. Totodată, telespectatorii vor putea vota și online pe romaniiautalent.protv.ro.

Radu Palaniță, mecanicul din București care a obținut trofeul sezonului 10 de la “Românii au talent”, va oferi un mement deosebit în gala din această seară a celebrei emisiuni.

“Sunt foarte curios de sentimentul pe care îl voi avea, fiind pe aceeași scenă. Sunt sigur că va fi un moment frumos și chiar m-am bucurat, sincer, când am fost contactat pentru a cânta în această seară. Vreau ca această bucurie de a fi iar pe scena Românii au talent să o simtă și cei de acasă. Abia aștept să ne revedem în această seară!”, a declarat Radu Palaniță pentru romaniiautalent.protv.ro.

Află și: Ce salariu are Radu Palaniță la service-ul din București unde este angajat! Câștigătorul de la Românii au Talent are planuri frumoase cu cei 120.000 câștigați în finala de la Pro TV

Nu ratați, astăzi, de la 20:30, marea finală a sezonului #unusiunu “Românii au talent” pe care o puteți urmări LIVE pe protvplus.ro.

Lista completă a finaliștilor de la “Românii au talent”, sezonul 11

Cei 11 finaliști ai îndrăgitului show de talente de la Pro TV sunt:

– Ana Maria Mărgean;
– Daria Batschi-Beleca;
– Rareș Trufea;
– Duo Turkeev;
–  GIM,
– Remi Martin;
– Filip Cioc;
– Art of Robots;
– Dean Bowman;
– MagiTot;
– Narcisa Ungureanu a primit wild-card după a doua semifinală.

Nu rata: Ți-o mai amintești pe Veronica Fizeșan, de la Românii au talent? Cum arată acum soprana care a uimit juriul, în 2011

Câştigătorul desemnat în urma votului publicului va primi marele premiu pus în joc – 120.000 de euro. Show-ul  de la Pro TV care este jurizat Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu şi Alexandra Dinu a fost lider de audienţă cu cele două semifinale difuzate. Conform paginademedia.ro, prima semifinală de la “Românii au talent” a atras în faţa televizoarelor mai bine de 1,9 milioane de români la nivel naţional, iar în cea de-a doua au fost peste 1,7 milioane de telespectatori.

Descoperă și: Debut stângaci pentru o profesoară din Vaslui! Femeia a fost dur criticată după prezența la emisiunea Românii au Talent

Pentru premiu pentru originalitate se luptă 4 concurenți

Premiul de originalitate de 10.000 de euro va ajunge la unul dintre cei patru concurenți nominalizați de juriu. Aceștia sunt: Daria Batschi-Beleca, Duo Turkeev, Maria Rădeanu și Art of Robots. În privința lor, tot publicul va decide.

Marea finală a sezonului #unusiunu Românii, în această seară, de la ora 20:30 © Facebook

Știre în curs de actualizare.

Te-ar putea interesa: Florin Călinescu, dezvăluiri în premieră! Cu ce femei s-a iubit juratul de la Românii au Talent

Sursa foto: Facebook / @Romanii au talentSursa stire cancan.ro

Related posts

BANC. Ce a spus un bărbat despre testul de sarcină

Andreea

„E slab pe traseu” Conflict între doi Războinici

Andreea

Cine este și cum arată femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida! Motivul ce a stat în spatele acțiunii sale

Andreea