Cele mai noi stiri online
Sport

Ronaldinho are din nou probleme cu legea! De ce a fost arestat

Ronaldinho are din nou probleme cu legea! Brazilianul a fost reținut în Paraguay. Fostul mare jucător de la Barcelona și AC Milan a fost arestat de polițiștii din Paraguay după ce ar fi pătruns în capitala țării, Asuncion, cu un pașaport fals, așa cum menționează Ministerul de Interne din această țară.

Polițiștii au intrat peste Ronaldinho și fratele său în camera de hotel în care erau cazați și i-au reținut. Sud-americanul urma să prezinte un program de educație sanitară pentru copiii din Paraguay. Se pare că Ministrul de Interne a declarat, pentru mai multe posturi de radio, că autoritățile de la aeroport au făcut o plângere către Parchet, după intrare fostului jucător în țară.

Încă nu se știe exact care vor fi consecințele pe care Ronaldinho le va suporta sau care este situația exactă în care acesta se află. Ronaldinho are probleme în Brazilia, iar în urmă cu mai multe luni statul i-a reținut pașaportul, din cauza unor amenzi neplătite, în valoare de 8 milioane de euro.

De atunci nu au apărut informații care să dovedească faptul că sud-americanul și-a recuperat documentul, așa că nu este exclus ca din momentul în care și-a pierdut pașaportul, fostul Balon de Aur să se fi folosit de acest fals pentru a călători în afara țării sale.

Sursa foto: sport

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

Un club important din Europa îl monitorizează pe Ianis Hagi: „Poate fi o achiziție low cost!”

stirile24

Zlatan Ibrahimovic se retrage din activitate! Ce va face în continuare starul suedez

stirile24

Formula 1. Taifunul Hagibis afectează și MP al Japoniei! Sâmbătă nu va avea loc nicio sesiune, calificările au fost amânate pentru duminică

stirile24