Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Roxana Nemeș a uimit litoralul cu fundul și sânii ei! S-a aplecat și…

Imaginile pe care paparazzii CANCAN.RO le-au surprins sunt demențiale! Roxana Nemeș se apleacă, muuult, iar toată plaja de la Mamaia înmărmurește! Liniște masculină, posteriorul apetisant al vedetei a devenit, pentru câteva momente, ”atracția turistică”! Imaginația a luat-o razna, dar, după un timp, Roxana avea să schimbe „strategia”: și-a luat nepoțica de mână și în apa mării s-au ”alintat” amândouă. Avem spectaculoasele fotografii!

Roxana Nemeș și-a luat vacanță! S-a retras la Marea Neagră, a ales plaja de la Mamaia. Nu singură, ci cu nepoata ei, Mele Alexia, alături de care s-a bucurat din plin de ziua excelentă pentru plajă, dar, mai mult, de apa perfectă pentru bălăceală. Normal, din moment ce poate petrece alături de fată doar o dată pe an, pentru că Alexia locuiește în Bermuda. Așa că artista nu a pierdut deloc prețiosul timp.

(CITEȘTE ȘI: TOPUL VEDETELOR CU TRUPURI DE SIRENĂ CARE AU ARĂTAT TOT CÂND AU IEȘIT DIN APĂ!)

Masculii au făcut ochii mari la Mamaia! Roxana Nemeș s-a aplecat

Roxana Nemeș și nepoata Mele s-au ”șicanat” în apa mării

A apărut pe plaja plină alături de Mele, iar cele două s-au dezechipat imediat. Roxana avea să atragă, din start, privirile. Costumașul albastru, făcut din nu foarte mult material, a avut, pare-se, rolul lui. Dar fizicul Roxanei a impresionat, iar piesele de rezistență au fost bustu și posteriorul. Momentul culminant s-a petrecut pe șezlong. Probabil, nici vedeta nu și-a dat seama că provoacă „incendiu”, de parcă nu era de ajuns ”nimicitorul” soare!

(NU RATA: UPS! VEDETELE, CU SÂNII LA VEDERE!)

Panică pe plajă: Roxana s-a aplecat. Tare. Și a stat așa câteva secunde bune, de ajuns pentru ca masculii să facă ochii foarte mari, iar imaginația să ”bubuie”! Ei nu i-a păsat. A găsit ce căuta, s-a ridicat, și-a luat nepoata și, ușor, spre mare s-a îndreptat, lăsând în urma ei un prelung oftat. Bălăceală cât cuprinde avea să se întâmple odată ce gleznele fetelor au fost mângâiate de apa sărată.

Câteva minute, cele două s-au stropit, s-au amuzat, s-au îmbrățișat. Apoi, cale întoarsă. Un alt drum, pe care Roxana și-a arătat ”înaintările”. Pași mărunți, pe nisipul fierbinte, timp din belșug pentru aceeași masculi care abia ce se ”liniștiseră”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa stire cancan.ro

Related posts

Horoscop săptămânal 10 – 16 mai 2021. Peștii își recapătă optimismul și entuziasmul

Andreea

Cel mai cunoscut terorist al României este și dator vândut. Omar Hayssam, executat silit pentru 1,5 milioane €

Andreea

Vine și bebe numărul trei? Laura Cosoi, cea mai împlinită mămică „Nu poți controla”

Andreea