Cele mai noi stiri online
Paparazzi

S-a aflat cum o alintă Deliric pe Inna! Cântăreața s-a filmat în ipostaze sexy, iar iubitul ei i-a stricat înregistrarea. A șters-o, dar avem imaginile salvate | VIDEO

Inna și Deliric au poposit de câteva ore pe una dintre insulele din Maldive și au împărtășit fanilor câteva dintre locurile splendide în care se vor relaxa în următoarele zile. În această dimineață, cântăreața s-a filmat în ipostaze sexy în timp ce purta un costum de baie cu croială provocatoare însă iubitul ei i-a stricat înregistrarea. La scurt timp după ce a urcat-o pe social media, artista a șters-o… Însă, avem imaginile salvate și, totodată, vă dezvăluim cum o alintă artistul pe jurata emisiunii “Masked Singer România”

Deliric, un romantic incurabil alături de iubita lui, Inna

Cei doi artiști par că au aceleași planuri de vacanță cu cele ale Biancăi Drăgușanu și ale lui Gabi Bădălău! Și asta pentru că, după ce s-au bucurat de luxul și soarele din Dubai, ei și-au cumpărat bilete de avion pentru Maldive.

Răzvan Eremia, așa cum se numește în buletin cântărețul de 38 de ani, își răsfață iubita în fiecare zi. Iar astăzi, la scurt timp după ce au luat micul dejun, Inna a mers pe marginea piscinei ca să își surprindă fanii cu priveliștea fabuloasă pe care o are spre Oceanul Indian. La un moment dat, iubitul artistei o atenționează în legătură cu un detaliu care pare important… și, da, i s-a adresat folosind unul dintre alinturile pe care i le-a găsit.

“Păpușă, ăsta e sunetul de la…”, a zis Deliric înainte ca Inna să își ia smartphone-ul din locul în care l-a așezat ca să facă o înregistrare sexy.

Nu rata: Inna, pregătită să aibă un copil cu Deliric?! Artista a făcut declarația mult așteptată: “Mi-am dorit dintotdeauna să fiu mamă”

Despre o colaborare muzicală cu partenerul ei de viață, cântăreața a precizat: “Nu, nu ne-am gândit la acest lucru. Şi chiar dacă ar fi aşa, mi-ar plăcea să păstrez surpriza până se va întâmpla acest lucru”; declarațiile Innei au fost făcute la sfârșitul anului trecut pentru jurnaliștii de la Click.

Vezi și: Deliric, pus la cratiță de INNA! Cu ce preparate o răsfață artistul: “Trebuie să fac femeia fericită”Sursa stire cancan.ro

Related posts

Ce înseamnă Deluță de Mari? Mulți cred că spune “Steluță de mare”, dar nu nici pe departe asta

Andreea

Cota 3: Selecțiile zilei sunt aici!

Andreea

Melodia și clipul Loredanei Groza care nu au fost niciodată difuzate! Cântăreața rupe tăcerea: ”Mi-a pus o fustă până-n pământ…” VIDEO

Andreea