Cele mai noi stiri online
Paparazzi

”Să fie într-un ceas bun!”

Alin Oprea și Medana s-au logodit, după doi ani de relație. Anunțul a fost făcut chiar de artist, pe contul său de Facebook, iar fanii n-au contenit cu urările de bine.

Alin Oprea și-a găsit sufletul-pereche după divorțul de Larisa. A lăsat în urmă trecutul, iar acum este extrem de fericit alături de Medana. Convins că este femei alături de care vrea să-și petreacă restul zilelor, Alin Oprea a cerut-o în căsătorie pe brunetă.

Răspunsul a fost afirmativ, însă artistul nu a vrut să ofere prea multe detalii despre modul în care a pus marea întrebare. În schimb, Alin Oprea și-a schimbat statusul pe Facebook. Bat clopote de nuntă în showbiz! (CITEȘTE ȘI ALIN OPREA, SURPRIZĂ IMPRESIONANTĂ PENTRU MEDANA CU OCAZIA ANIVERSĂRII A 2 ANI DE RELAȚIE: “UN ARANJAMENT FORMAT DIN PESTE 1.500 DE TRANDAFIRI”. CE CADOURI I-A PREGĂTIT BRUNETA)

Alin Oprea s-a logodit cu Medana (sursa FOTO: Facebook)

”Să fiți binecuvântați”, ”Multă fericire și iubire”, „Să fie într-un ceas bun”, ”Mulți ani împreună”, „Felicitări”, sunt doar câteva dintre urările fanilor.

Alin Oprea: ”Medana este demult soția mea”

După 22 de ani de căsnicie, Alin Oprea de la Talisman și soția lui și-au spus ”Adio!”. După despărțire, artistul și-a găsit liniștea în brațele Medanei.

De-a lungul relației, atât solistul, cât și iubita lui și-au făcut declarații de iubire și au impresionat pe toată lumea cu felul în care povestea lor de dragoste a evoluat.

Suntem în cea mai bună etapă atât a vieții, cât și a relației noastre. Lucrurile s-au așezat în mod natural și firesc și ne bucurăm de tot ceea ce ne oferă viața în fiecare zi. Legat de planuri, nu le facem noi.

Am constatat pe pielea noastră că destinul își face mereu treaba cum consideră că este cel mai bine pentru fiecare. Legat de căsătorie, din punctul meu de vedere, Medana este demult soția mea, eu așa o și numesc”, a declarat Alin Oprea, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Sursa stire cancan.ro

Related posts

Andreea Antonescu a ajuns pe citostatice după ce a fost diagnosticată cu o afecțiune gravă

Andreea

Pare că timpul nu a trecut peste ea! Cum arată prima soție a lui Cătălin Crişan

Andreea

Tulpina indiană, descoperită în România. Focar în rândul mai multor muncitori

Andreea