Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Scandal URIAȘ în direct, cu amante, poze nud și șpagă! Alexandru Cumpănașu vs Victor Ciutacu: ”Nu mă iau de amantele tale” / ”Ai fost cu mine la c$#ve?”

A ieșit scandal uriaș în direct, la România TV, între moderatorul Victor Ciutacu și Alexandru Cumpănașu, fostul candidat la prezidențiale, acum supus tirului de acuze cum că ar fi făcut propuneri indecente mai multor tinere.

Cei doi și-au împărțit cuvinte grele și s-a ajuns la mită, poze nud și vorbe despre mită în Campania electorală. Cei doi s-au amenințat apoi cu judecata! De unde a plecat, însă, scandalul? Cumpănașu a anunțat că România TV a fost informată că îl va da în judecată pe unul dintre jurnaliștii postului. El a explicat că îi este afectată imaginea și viața privată. (CITEȘTE ȘI: ALEXANDRU CUMPĂNAȘU, ACUZAT CĂ AR FI FĂCUT PROPUNERI INDECENTE UNEI TINERE. CE SCRIE ÎN MESAJELE TRIMISE DE FOSTUL CANDIDAT LA PREZIDENȚIALE)

Scandal URIAȘ în direct, cu amante, poze nud și șpagă! Alexandru Cumpănașu vs Victor Ciutacu: ”Nu mă iau de amantele tale” / ”Ai fost cu mine la c$#ve?”

Iată replicile acide dintre cei doi:

Victor Ciutacu: Ne dai în judecată, e dreptul tău. Zău dacă problema de personal a postului nostru te privește.

Alexandru Cumpănașu: Mă privește pentru că îmi afectează drepturile, Victor.

Alexandru Cumpănașu: Viața mea privată vă privește foarte mult. M-am săturat să faceți voi acuma rating pe seama mea la infinit. Totuși, sunt niște limite. Vă ajut de un an jumate, de când cu Alexandra. Ce nu înțeleg eu e că viața mea privată nu te interesează, dar vorbești de organele mele genitale, înțeleg că te-ai exprimat tu cu gurița ta…

Victor Ciutacu: Dacă vrei să ne întoarcem la subiectul acesta intru la fotografii în telefonul meu și îți arăt în direct… pe al tău nu pe al meu.

Alexandru Cumpănașu: Care era relevanța?

Victor Ciutacu: Dragul meu, nu eu am candidat la președinție și le-am trimis pe***ul femeilor, prietene.

Victor Ciutacu: Ne întoarcem la subiect sau nu?

NU RATA: VIDEO UIMITOR. ALEXANDRU CUMPĂNAȘU LE-A POVESTIT TINERILOR PE INTERNET DESPRE PRIMELE LUI EXPERIENȚE SEXUALE

Alexandru Cumpănașu: Ne întoarcem la subiect cum? Cu toate târâturile astea în direct?

Victor Ciutacu: Întrebare directă! Ai luat 40.000 de euro la plic în campania electorală, în Italia?

Alexandru Cumpănașu: Mergem pe bârfe? Ai luat 20.000 de euro o șpagă de la nu știu ce privatizare?

Victor Ciutacu: I-auzi, mă! Hai că ne întâlnim în instanța de judecată. Ești primul care spune treaba asta. Bătrâne, eu nu te-am sunat să ne punem poalele în cap.

Victor Ciutacu: Ai un răspuns corect la vreo întrebare?

Alexandru Cumpănașu: Tu nu ai nicio informație concretă.

Victor Ciutacu: Ba da, am o plângere penală că ai luat 40.000 de euro la plic.

Alexandru Cumpănașu: E o femeie care face videochat și care a fugit din țară.

Victor Ciutacu: Și ce dacă a făcut videochat, tu ai făcut mai videochat decât ea când ai trimis peni**ul unei femei măritate. Las-o naibii de treabă.

Alexandru Cumpănașu: Eu nu mă iau de amantele tale. Adică cine te crezi tu?

Victor Ciutacu: Băi, ai fost vreodată la cu**e cu mine ca să vorbești de amantele mele? Nu îți e rușine?

Alexandru Cumpănașu: Da` ție nu îți e rușine să vorbești cu mine așa? Da până când?

Victor Ciutacu: Nu mie îmi depune lumea plângeri penale că iau bani la plic, nu eu trimit peni**l la femei. Nu îți e rușine?

Victor Ciutacu: Tu ți-ai făcut publică viața privată. Ți-ai expus soția și copiii unor mizerii, de obsedat s*xual. Asta ai făcut.

Alexandru Cumpănașu: Ce ai făcut, mă?

Victor Ciutacu: Scoateți-l, mă, pe ăsta afară din direct!” a fost dialogul incendiar dintre cei doi.Sursa stire cancan.ro

Related posts

Pedeapsă uluitoare! Un cuplu gay a fost biciuit. Fiecare dintre cei doi a primit 80 de lovituri

Andreea

Juriul „Imperiul leilor”, in lacrimi în fața poveștii de viață a unui cadru medical care vrea să își deschidă o afacere. Cristina Bâtlan: „Mulțumesc mult!”

Andreea

Ministerului Educației, noi informații despre formularul pentru testarea elevilor! În ce condiții trebuie adus în prima zi de școală

Andreea