Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Se prelungesc restricțiile cu încă 14 zile în Argeș din cauza cazurilor noi de coronavirus

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a hotărât prelungirea, cu încă 14 zile, restricțiilor, în tot județul Argeș, începând cu data de 20.02.2021.

Vor exista restricții la nivelul resutarantelor și al cafenelelor. Se permite activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului.

De asemenea, spațiile vor fi deschise doar în intervalul orar 6.00 – 23.00. Se permite activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare, în intervalul orar 6.00 – 23.00, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului.

Activitatea operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc, este permisă și ea în intervalul orar 6,00 – 23,00, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului. Totodată, se permit și activităţile în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte, fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului, în toate localităţile din judeţul Argeş.Sursa stire cancan.ro

Related posts

Crește numărul deceselor de la „Matei Balș”! Un bărbat de 70 de ani s-a stins din viață

Andreea

Cel mai cunoscut terorist al României este și dator vândut. Omar Hayssam, executat silit pentru 1,5 milioane €

Andreea

Cum am fotografiat-o pe prezentatoarea de la “Te cunosc de undeva” înainte de a face tristul anunț

Andreea