Cele mai noi stiri online
Recomandari

Servicii de caliate pentru masina ta

De curand am avut nevoie sa ajung cu masina la un service datorita unei probleme banale. Toate bune problema a fost rezolvata ca dupa scurt timp sa constat ca defapt treaba facuta de cei de la service-ul respectiv a fost defapt o improvitatie facuta complet de mantuiala. Asa am inceput cautarile pentru un service serios care isi respecta clientela iar dupa cateva click-uri si intrebari in stanga si-n dreapta am aflat de service auto Vitan. Am sunat si am facut o programare spre norocul meu chiar a doua zi.

Ajuns acolo am fost intampinat de personalul de la receptie, foarte amabili si respectuosi. Dupa ce le-am explicat care a fost problema, masina a fost pusa pe un elevator dupa care a inceput inspectia masinii si nu mare mi-a fost mirarea sa constat ca defapt masina suferise mai multe daune in urma vizitei la primul service.
Pasul urmator a fost sa merg impreuna cu un angajat sa stabilim piesele necesare din magazinul de piese auto  si baterii auto  pe care il detin, aspect foarte important pentru ca piesele o sa fie pregatite pentru schimbare si montare intr-un timp foarte scurt. Am beneficiat si de consiliere in vederea achizitionarii pieselor la cel mai bun raport pret/calitate si mai mult de atat la piesele comandate din magazinul lor se face o reducere la manopera. In scurt timp reparatia masinii a inceput iar eu am fost directionat catre sala de asteptare.


Angajatii s-au comportat exemplar si cu profesionalism lasand astfel de-o parte orice urma de indoiala. Ulterior am aflat si de existenta magazinului de piese auto online  pe care il administreaza si de unde cu siguranta o sa comand in momentul in care o sa am probleme simple pe care le pot rezolva singur.
Reparatia a fost finalizata intr-un timp foarte scurt, angajatii dand dovada de indemanare si profesionalism. Au trecut 2 luni de la reparatie si masina ruleaza impecabil. Mi-au castigat increderea si sunt extrem de multumit atat de serviciile prestate cat si de personal si cu siguranta in momentul in care voi mai avea nevoie de reparatii o sa revin cu drag.

Related posts

Dati-mi un ceas sa-mi stapanesc timpul!

marius

Ce porti vara asta la birou – 5 idei de tinute fresh

ovidiu

Cresterea unui site cu ajutorul advertorialelor

stirile24