Cele mai noi stiri online
Sport

Simona Halep a dezvăluit boala cu care se luptă încă din adolescență

Simona Halep este, fără nicio urmă de îndoială, cea mai bună jucătoare pe care România a oferit-o tenisului mondial. Multipla campioană originară din Constanța a făcut multe sacrificii pentru a ajunge și a se menține la nivelul la care se află în prezent.

Simona Halep a dezvăluit într-un documentar difuzat de Pro Tv un lucru pe care foarte puțină lume îl cunoștea. Simona a mărturisit că se confruntă cu o afecțiune medicală încă din adolescență. Campioana originară din Constanța a dezvăluit că are mai multe hernii de disc. Aceasta a mai mărturisit că problemele au de la vârsta de 17 ani, medicii spunându-i că este cea mai tânără pacientă diagnosticată vreodată cu hernie de disc.

”La 17 ani am avut prima problemă la spate și mi-au spus că sunt cea mai tânără pacientă cu hernie de disc”, a povestit Simona în cadrul documentarului „3 mm” difuzat de Pro TV. ”Am în jur de 4 hernii, nu sunt ușor de gestionat, din 2008 am făcut exerciții zi de zi, a trebuit să îmi recuperez foarte bine mușchii de lângă coloana vertebrală ca să-mi țină discurile în aceeași linie”, a mai spus Simona Halep.

Simona Halep a intrat în circuitul profesionist de tenis în anul 2006, pe când avea doar 15 ani, iar tragicul diagnostic a venit după doar doi ani.

Sursa foto: sport

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

Cupa României, 16-imi. Programul complet al partidelor și televizărilor

stirile24

Cupa României, tragere la sorți. Programul complet al partidelor din optimile de finală

stirile24

Ionuț Negoiță vinde Dinamo București cu un leu! Singura condiție pusă de patronul roș-albilor

stirile24