Cele mai noi stiri online
Sport

Șocant. Bătaia de joc la care era supus Diego Maradona

În ciuda faptului că au trecut aproape trei luni de la decesul prematur al lui Diego Maradona continuă să apară informații șocante referitoare la umilințele la care a fost supus superstarul argentinian în ultima parte a vieții sale.

Ultima persoană care s-a hotărât să rupă tăcerea este Griselda Morel, psiho-pedagogul mezinului lui Maradona, urmașul făcut împreună cu Veronica Ojeda.

“Bucatareasa lui Diego mi-a spus in repetate randuri cum personalul de securitate ii dizolvau pastile in bere sau in vin. Faceau asta inainte ca el sa se culce, ca sa ramana linistit pe parcursul noptii. Uneori chiar Maradona cerea acele pastile pentru ca suferea de insomnie”, a mărturisit Griselda Morel în presa argentiniană.

“Daca Diego se trezea la 9 dimineata si voia sa bea o bere, ei ii dadeau. Mereu ii ofereau ceva de baut. Casa aia era plina de murdarie, iar in frigider era numai alcool”, a mai precizat Morel.

Sursa foto: clarin.com

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

Lionel Messi și Robert Lewandowski, legende în viață pentru Barcelona și Bayern! Recorduri uluitoare doborâte de cei doi

stirile24

Preliminarii Euro 2020. ”Guriță” a luat foc! Motivul real pentru care portarul Ionuț Radu n-a mai fost convocat

stirile24

Tragere la sorți Liga Campionilor. Programul complet al optimilor de finală

stirile24