Cele mai noi stiri online
Paparazzi

”Sper să nu plângă iar, să i se ia machiajul și bronzul!”

Este război între divele din showbiz. Actrița Lorena Luchian, cunoscută publicului larg pentru rolul „Danelei” interpretat în serialul  „Băieți de oraș”, a ieșit la atac și a avut câteva cuvinte acide de spus despre o altă vedetă de la Antena 1, Diana Munteanu.

Se pare că cele două au o dispută mai veche, care pare că s-a reaprins. Actrița Lorena Luchian a luat-o în vizor pe Diana Munteanu și îi plătește o poliță mai veche. Aceasta a postat pe rețelele de socializare câteva replici dure la adresa Dianei Munteanu, iar internauții au fost surprinși. (CITEȘTE ȘI: DIANA MUNTEANU LE RĂSPUNDE CELOR CARE AU SPUS CĂ ESTE ANOREXICĂ! „ÎN ORICE ALTĂ ŢARĂ, AR FI CONSIDERATĂ O GREUTATE ABSOLUT NORMALĂ”)

Lorena Luchian a ieșit la atac și a luat-o la rost pe Diana Munteanu. Actrița nu s-a abținut și a comentat apariția vedetei Antena 1 la o emisiune și a adus aminte și de amenințările mai vechi pe care le-a primit de la Diana Munteanu.

„Am auzit că a intrat Diana Munteanu la cuțit. La Chefi la cuțite de data asta. Sper să nu plângă iar în pernă să i se ia mackeaju și bronzul din cauză de story postat de mine. Data trecută când am zis ceva despre ea, această mare vedetă de pe  plan lokal, nu putea dormi de nervi și mă amenința prin terți că mă bate și zicea că sunt urâtă și proastă și că nicio operație nu m-ar putea salva .

P.S: Nici nu a fost manevră la Chefi la cuțite. E top pe cuisine. Am auzit că face bezele de ceva vreme, sau ceva de genul. #JET”, a scris Lorena Luchian, pe contul său de Instagram.

Lorena Luchian, atac la adresa Dianei Munteanu

Actrița Lorena Luchian nu s-a oprit aici și i-a mai surprins pe internauți cu o altă ironie la adresa Dianei Munteanu. Este clar că cele două au ceva de împărțit și conflictul care mocnește este unul mai vechi. Rămâne de văzut dacă Diana Munteanu va reacționa și va oferi o replică.

„Oare când ești obișnuit cu high life-ul de România și după îl pierzi și rămâi vai morții tei, când ți-e foame, de Prime Steaks și Seafood only? *** gândurile zilei.”, a mai scris Lorena Luchian.

 

Sursa stire cancan.ro

Related posts

Am fost cu Bordea la vaccinare. Nu a rezistat fără „țigara de după”

Andreea

Horoscop 12 martie 2021. Berbecii pot afla secrete

Andreea

Ex-soția concurentului de la ”Te cunosc de undeva” a rămas cu mașina după partaj. Ce o mai leagă, în plus, pe sexy-blondină de “fost”

Andreea