Cele mai noi stiri online
Revista Presei

Starea celor trei pacienţi depistaţi cu coronavirus este bună – 29.02.2020

Cei trei pacienţi depistaţi pozitiv cu coronavirus, în România, sunt bine, Ministerul Afecerilor Interne infirmând stirile apărute privind înrăutăţirea stării de sănătate a bărbatului internat la Cluj.

Ministerul Afacerilor Interne face apel la polulaţie să se informeze doar din surse oficiale, în privinţa datelor referitoare la coronavirus.

“În România au fost confirmate 3 cazuri de infectare cu coronavirus, starea celor trei pacienţi fiind bună. Având în vedere informaţiile vehiculate în spaţiul public privind agravarea stării de sănătate a pacientului internat la Cluj, facem precizarea că, potrivit datelor transmise de DSP Cluj, starea bărbatului este staţionară, acesta neavând febră şi nici o evoluţie negativă. Facem, din nou, apel la mass-media sa nu mai transmită public informaţii neverificate din surse oficiale”, transmite MAI.

Rezultatele analizelor pentru persoanele care au mai fost testate au ieşit negative, ceea ce înseamnă că nu au fost infectate cu coronavirus, mai anunţă MAI care subliniază că în acest moment, la nivel naţional, sunt 52 persoane în carantină şi 8.796 persoane în izolare la domiciliu.

Sursa stire bursa.ro

Related posts

PENTRU ACUZAŢIA DE ABUZ ÎN SERVICIU: USR anunţă că va depune plângere la DNA împotriva Gabrielei Firea – 01.11.2019

stirile24

Un acţionar minoritar al THR Marea Neagră cere evaluarea activelor – 01.10.2019

stirile24

LUDOVIC ORBAN: “Dăncilă încalcă în mod deliberat Constituţia, prin refuzul de a se prezenta în Parlament” – 11.09.2019

stirile24