Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Tăticul Ștefan Stan, filmat în îmbrățișări și pupături „amicale” cu o blondă

Primul câștigător de la „Vocea României” nu își poate pune mâinile la ochi, atunci când vine vorba de femei frumoase! Deși căsătorit și proaspăt tătic de jumătate de an, Ștefan Stan a fost filmat de CANCAN.RO în tandrețuri cu o blondină misterioasă, la ceas de seară, la un local de lux din Capitală.

Ștefan Stan nu se dă înapoi de la gesturi tandre și romantice cu domnișoare misterioase, chiar dacă riscă să se spună despre el că lupul își schimbă părul, dar năravul, ba!

La ceas de seară, CANCAN.RO l-a întâlnit pe artist la un restaurant de lux din Capitală, acolo unde a și cântat preț de câteva zeci de minute. Imediat după încheierea actului artistic, Ștefan Stan a ținut să-și „răcorească” puțin sufletul și a ieșit afară, la o gură de aer, însă nu singur. Nu a fost în compania soției sale, Simona, ci alături de o domnișoară misterioasă, blondină și focoasă!

După ce au stat câteva minute de vorbă, Ștefan Stan și domnișoara blondă și-au împărțit câteva priviri, dar și gesturi tandre. Fostul iubit al Andreei Mantea a luat-o în brațe, „amical”, pe blonda din fața lui, iar gesturile lor au arătat o relație foarte apropiată.

(NU RATA: CLIPE GRELE PENTRU ȘTEFAN STAN! SOȚIA LUI, ÎNSĂRCINATĂ ÎN 9 LUNI, A AJUNS DE URGENȚĂ LA SPITAL)

Ștefan Stan, în tandrețuri cu o blondină misterioasă

Ștefan Stan a devenit tătic în urmă cu jumătate de an

„Nu pot să exprim cum mă simt, e un dar divin. O așteptăm din clipă în clipă pe scumpa noastră. Simona e însărcinată în 38 de săptămâni, iar micuța are deja, potrivit ecografului, 3,600 kg. Ne-am mutat anul acesta la casă, deși a fost destul de greu. Nu știam la ce eforturi financiare ne băgăm în plină criză, eu nu am avut concerte așa cum aveam înainte, ca de altfel toți artiștii, ne-a fost foarte greu.

Însă, am fost preocupați să ne amenajăm cuibul și să o așteptăm pe prințesa noastră cum se cuvine. Tocmai ce am montat bucătăria și camera ei”, a declarat în urmă cu ceva timp Ștefan Stan pentru Click.ro.

(CITEȘTE ȘI: ȘTEFAN STAN, MESAJ EMOȚIONANT DUPĂ CE A AJUNS DE URGENȚĂ LA SPITAL CU SOȚIA ÎNSĂRCINATĂ)

Clipe de tensiune pentru Simona

Atunci când se afla în luna a 7-a de sarcină, Simona, soția lui Ștefan Stan, a ajuns pe mâna medicilor. Atunci, ea a rămas internată la un spital privat, unde a ajuns de urgență. Potrivit unor dezvăluiri făcute de cântăreț, soția lui a fost lăsată să plece acasă după ce i s-au făcut câteva perfuzii din cauza stării de rău. “În siguranță”, “Vă mulțumim pentru mesaje”și“Alarmă falsă” au fost gândurile așternute pe fotografia postată de artistul de 43 de ani la scurt timp după ce a plecat cu soția lui de la clinica unde a primit îngrijiri medicale, la momentul respectiv.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Sursa stire cancan.ro

Related posts

Lino Golden și-a parcat bolidul de 80 mii € ca “bizonii”, pe trecerea de pietoni

Andreea

Cotele la EURO 2020 sunt AICI »»

Andreea

Mario Fresh a fost băgat în ”ședință de urgență” de către părinții săi!

Andreea