Cele mai noi stiri online
Paparazzi

„Te atinge şi în momentul în care zbieri să te lase în pace”

Mai multe tinere care circulau cu metroul bucureștean au fost atacate de un bărbat misterios, în vârstă de aproximativ 25 de ani.

Potrivit declarațiilor victimelor, agresorul este înalt, poartă ochelari de vedere și are o constituție silfidă. El a încercat să le atingă fără voia lor în zonele intime, fiid salvate doar de faptul că au strigat după ajutor.

Autoritățile române au fost sesizate imediat și îl caută pe bărbatul misterios. Agresorul a fost văzut, din declarațiile fetelor agresate de el, în zonele Crângași și Eroilor.

Citește și: Una dintre victimele agresorului sexual care ataca de pe bicicletă se revoltă: „M-a șocat faptul că nimeni nu a sărit în ajutor”

Mesajul uneia dintre victime

Una dintre victimele bărbatului a postat un mesaj de alarmă pe rețelele de socializare. Fata și-a făcut curaj și a povestit trauma prin care a trecut, atunci când un bărbat anonim, în jur de 25 de ani, a abordat-o la stația de metrou Crângași.

Bărbatul respectiv purta o pereche de pantaloni scurți galbeni, o cămașă albă și pantofi sport. Acesta era înalt, slab și purta ochelari de vedere.

Deși l-a rugat să o lase în pace, bărbatul nu a ascultat-o și a încercat să forțeze o apropiere între cei doi, moment în care femeia s-a speriat și a strigat după ajutor.

„Bună! Vreau să dau un semnal de alarmă fetelor care circulă în special singure. Încă sunt în stare de şoc, deci vă rog să îmi scuzaţi incoerenţa. În jurul orei 20.35, am intrat în contact cu individul din imagine.

A urcat cu mine în metrou la Crângaşi şi a coborât la Eroilor la 20.45. Este o persoană super invazivă care te atinge şi în momentul în care zbieri să te lase în pace.

Aceeaşi tactică a aplicat-o şi altei fete pe care efectiv o încolţise şi o obliga să îl ia în braţe (din ce am putut vedea eu).”, a declarat una dintre fetele care a fost agresată de către individul.

Nu rata: A vrut o partidă de amor, dar a rămas fără niciun ban! Un ieșean a fost jefuit de o tânără care oferea servicii sexuale

Sursa stire cancan.ro

Related posts

Andreea Raicu, ședință foto nud la 43 de ani! „Mai am altele și mai și. Să le postez sau?”

Andreea

”Ne-am menținut pe linia de plutire”

Andreea

BANC. O tânăra geloasă vrea să iși testeze soțul și să vadă dacă acesta o înșală

Andreea