Cele mai noi stiri online
Actualitate

Tentativă de tâlhărie pe Bulevardul Gării

Un tânăr de 19 ani a ajuns aseară la poliţie pentru audieri, el fiind suspectat, după cum reiese din primele informaţii primite de la poliţişti, de comiterea unei infracţiuni de tentativă la tâlhărie. Fapta a fost comisă pe Bulevardul Gării din Focşani, tânărul încercând să smulgă geanta unei persoane. Nu a reuşit, iar la scurt timp de la sesizare, poliţiştii l-au identificat pe principalul suspect, acesta fiind Rareş S., după cum ne-au spus oamenii legii.
Aseară, în jurul orei 20.30, principalul suspect se afla la sediul poliţiei pentru a da detalii cu privire la fapta pe care ar fi comis-o. După audieri, poliţiştii urmau să decidă dacă se impune luarea unei măsuri împotriva băiatului de 19 ani, care a vrut să smulgă geanta părţii vătămate. Totodată, oamenii legii urmau să facă verificări şi pentru a stabili dacă tânărul are sau nu antecedente penale.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, subcomisar Bogdan Toader, a confirmat faptul că a existat o sesizare cu privire la acest incident, dar şi că o persoană a ajuns la sediul poliţiei pentru audieri. În plus, el a adăugat că se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Related posts

Informatii despre firma de inchiriere masini Rent a car Bucuresti

marius

Accesorii pentru ușă. La ce atragem atenție?

stirile24

Vizita

marius