Cele mai noi stiri online
Lifestyle

To do de vară: creme de corp hidratante

Fiecare anotimp vine la pachet cu propriul său manual de utilizare. Iar acest lucru se resimte deopotrivă la nivelul ritualului de îngrijire, dar şi asupra produselor pe care le achiziţionăm pentru a ne asigura nevoile specifice fiecărui anotimp. Vara înseamnă, printre multe altele, o hidratare sănătoasă care să facă faţă temperaturilor crescute şi puternicelor raze de Soare care ne usucă pielea. Iar în materie de creme de corp acest lucru se traduce prin achiziţionarea unor creme hidratante care să facă faţă asprelor cerinţ ale sezonului cad. Pe balixir.ro găseşti toate cremele hidratante de corp de care ai nevoie pentru a te proteja de canicula verii.

O piele hidratată iubeşte Soarele

Pielea noastră iubeşte deopotrivă Soarele, dar şi apa. Dar întotdeauna în combinaţii optime. Iar pentru că vara ne place să ne bucurăm de curele de Soare, dar şi valurile Mării, Balixir s-a gândit să facă în aşa fel încât să ne putem bucura în siguranţă de ambele. Pentru că şi căldura solară excesivă usucă pielea, dar şi sarea din apa Mării, Balixir a vă propune o gamă de creme hidratante de corp special concepute pentru a asigura cel mai bun parteneriat între apă şi Soare. Între apa din ţesuturile tale şi Soare pe de o parte şi între apa Mării şi pielea ta pe de alta.

Cremele hidratante de corp din colexia Balixir vor ajuta pielea dumneavoastră să se bucure deopotrivă de băile în sărata apă marină, dar şi de băile de Soare. Pentru că sunt concepute special să păstreze un nivel ridicat de hidratare a pielii şi să nu îşi piardă proprietăţile naturale în faţa agresiunilor specifice acestui anotimp. Poţi alege între diverese produse de hidratare, în funcţie de specificul pielii tale sau al preferinţelor tale senzoriale. Dacă adori senzaţia pe care ţi-o oferă aplicare uleiului sau felul în care se simte piele în urma unei cure cu acesta, atunci poţi alege să îţi hidratezi corpul folosind un ulei de cocos relaxant.

Dacă, dimpotrivă, preferi senzaţia răcoritoare a cremei şi ea este cea care te face să te simţi cel mai confortabil, atunci poţi alege un unt de corp hidratant cu trandafiri, lemongrass sau mandarin. Iar dacă nu te încântă nici una, nici cealaltă, atunci poţi alege o cale de mijloc. Laptele de corp hidratant poate fi exact ceea ce îţi doreşti. Şi dacă într-adevăr aceasta este alegerea ta, atunci poţi fi fericită. Pentru că ai nenumărate arome şi combinaţii dintre care să alegi. De la lavandă, bergamotă, cocos sau lămâiţă până la paciuli, vanilie, iasomie şi mandarină.  

Orice ai alege, poţi fi sigură nu numai de rezultatele excelente pe care le vei obţine, dar şi de răsfăţul de care va avea parte pielea ta. Plus faptul că folosind aceste creme de corp, pielea ta va fi, garantat, la adăpostul deshidratării toată vara. Iar acest lucru nu înseamnă decât că tu poţi să te bucuri liniştită şi în deplină siguranţă şi valurile Mării, dar şi se Soarele fierbinte al verii. Tocmai pentru că una fără alta nu se poate, lasă-ţi pielea să se bucure de ambele. Pentru că o piele hidratată adoră Soarele! Iar tu te vei îndrăgosti balixir.ro și produsele pe care ți le oferă.

Related posts

Îmbracă-ţi vacanţa în haine noi

ovidiu

Remedii naturiste pentru escare

razvan

Lucruri pe care trebuie să le ai în vedere atunci când alegi florile de nuntă

ovidiu