Cele mai noi stiri online
Entertainment

TOP 3 joburi de vară pe care trebuie să le încerci în studenție!

job

Dacă ești la facultate, cu siguranță că sesiunile de examene și cursurile de la primele ore ale dimineții îți dau bătăi de cap! Nu spunem că studenția este cea mai ușoară perioadă, însă fără îndoială că ea are un farmec aparte. Privește partea plină a paharului: încă mai ai timpul și libertatea necesară de a te bucura de a face ceea ce îți place între cursuri și colocviile de practică. 

Iată propunerea noastră: Pentru că vacanța de vară este din ce în ce mai aproape, profită de timpul liber pe care îl vei avea și fă un prim pas către independența financiară! Una dintre cele mai frumoase părți ale studenției este că ai posibilitatea să-ți alegi joburi cu program flexibil, să participi la diverse internshipuri plătite, care îți vor aduce nu doar un plus de experiență, dar și bani de buzunar. Am creat pentru tine un top al joburilor de vară pe care este musai să le încerci în studenție! 

Joburi în HoReCa: barman, ospătar, hostess 

Vara, distracția își atinge apogeul, iar de acest lucru profită din plin proprietarii de terase și restaurante, al căror număr de clienți crește semnificativ. Mai mulți clienți înseamnă, de cele mai multe ori, necesitatea de a face noi angajări. Joburile sezoniere sunt o marcă distinctivă a industriei HoReCa, iar partea bună este că cerințele de angajare nu sunt stricte și nici numeroase. Ca atare, poți lua în considerare un job de barman sau de ospătar pe parcursul vacanței de vară. Pe lângă salariul de bază, vei avea câștiguri semnificative din bacșiș, așa că adoptă o atitudine prietenoasă și fii amabil de fiecare dată când intri în contact cu clienții localului la care lucrezi. Nu îți face griji în ceea ce privește lipsa de experiență; sunt multe restaurante și terase unde poți practica acest job chiar dacă nu ai o experiență relevantă. 

Același lucru se întâmplă și dacă optezi pentru un job de hostess, o activitate care îmbină perfect relaxarea și munca!

Joburi în entertainment: model online 

Mediul virtual este folosit din ce în ce mai mult datorită posibilităților de relaxare și de socializare pe care le pune la dispoziția utilizatorilor din întreaga lume. Entertainment virtual este o nișă care, cel puțin în ultima vreme, se bucură de o mare popularitate printre useri. Acum ai posibilitatea de a urma antrenamente de fitness cu un antrenor doar printr-un device conectat la Internet și poți viziona filmele preferate din fotoliul de acasă. Acestea nu sunt, însă, singurele direcții pe care s-a dezvoltat sfera de divertisment a mediului online; aflată în plină expansiune, industria webcam-ului a creat noi joburi moderne, printre care și videochatul. Platformele de videochat sunt liantul dintre cei care își caută parteneri de discuție și persoanele angajate în studiourile dedicate, pentru a-și monetiza skill-urile sociale. Cu siguranță că un astfel de job este ideal pentru studente, având în vedere că programul poate fi unul flexibil, iar veniturile obținute mai mult decât suficiente pentru acoperirea cheltuielilor curente. Vara aceasta trebuie să trăiești din plin, iar ca model online vei avea toate resursele necesare pentru a o face!

Joburi în industria creativă: graphic designer

Publicitatea și marketingul sunt principalele arme pe care micile și marile companii le folosesc pentru a se diferenția și pentru a atrage potențialii clienți. Într-o piață foarte competitivă, firmele sunt dispuse să investească bugete enorme în sensul promovării lor. Prin urmare, cererea de experți în publicitate crește direct proporțional cu apariția a noi și noi jucători în piață. Ca atare, joburile din industria creativă oferă beneficii foarte avantajoase pentru viitori candidați, iar graphic design-ul este o ramură care, cu siguranță, merită exploatată. Doar puțin simț estetic și, poate, un curs dedicat sunt suficiente pentru a te califica pentru un job în acest domeniu. Poți lucra și ca freelancer, pe bază de proiecte, însă indiferent de opțiunea pe care o faci, această activitate este una foarte profitabilă la momentul actual. 

Pentru a găsi jobul de vară ideal, gândește-te la pasiunile și la aptitudinile pe care le ai. Monetizarea acestora în timpul studenției nu se va resimți doar la nivel financiar, dar îți poate aduce noi oportunități și în ceea ce privește investirea veniturilor obținute într-o afacere proprie. 

Related posts

Cele mai sexy fotografii cu Andreea Balan! Si-a aratat sanii in toata splendoarea lor

stirile24

Ascultă aici prima piesă a Anei Mocanu şi a Loredanei Chivu

stirile24

O mai tii minte pe Roxana din “La Bloc”? Actrita traieste un cosmar: “Asta e obsesia mea”

stirile24