Cele mai noi stiri online
Lifestyle

Top 4 motive pentru care femeile poarta genti dama supradimensionate

In ultimul timp, observ adesea pe strada, la birou, la petreceri sau la cursuri tot mai multe doamne si domnisoare cu genti dama de mari dimensiuni. Te-ai intrebat vreodata de ce opteaza acestea pentru genti dama ieftine sau scumpe supradimensionate? Ei bine, este cunoscut faptul ca femeile, indiferent de varsta, poarta zilnic cu ele atunci cand ies din casa o sumedenie de lucruri de care nu se pot desparti foarte usor. Exista, evident, si cazuri in care femeile aleg genti ieftine sau scumpe mai mici, cum sunt, de exemplu, gentile clutch, insa aceste situatii sunt intalnite mai rar. Cele mai importante 4 motive pentru care femeile aleg sa poarte genti supradimensionate vor fi abordate mai departe in acest articol.

  1. Compartimentarea multipla. Gentile supradimensionate, pe langa faptul ca sunt foarte incapatoare, acestea au multe compartimente, buzunare interioare si exterioare. O geanta generoasa va fi mereu apreciata de doamnele si domnisoarele active care isi doresc sa depoziteze si sa aiba la indemana cat mai multe obiecte: portofel, ochelari, farduri, chei, medicamente, acte si chiar incaltaminte de schimb.
  2. Eleganta. Gentile de mari dimensiuni asigura eleganta datorita modelului. Mai toate acestea sunt confectionate din piele naturala si au o structura suficient de rigida si impunatoare ce impedica modificarea formei chiar si atunci cand sunt incarcate.
  3. Tendintele. Fara indoiala, suntem in era in care femeile sunt din ce in ce mai ocupate si au nevoie de cat mai multe lucruri cu ele atunci cand ies din casa. Tendintele din lumea de fashion dicteaza si ele acest lucru, prin lansarea de colectii de genti cu dimensiuni din ce in ce mai mari. Evident ca vedetele si fashionistele cu influenta din zona blogosferei se adapteaza acestor tendinte si recomanda la randul lor gentile supradimensionate urmaritoarelor din mediul online, validand astfel inca un motiv al purtarii acestor modele de genti.
  4. Lipsa carnetului de conducere. Pentru acele doamne si domnisoarea care nu detin un permis de conducere, gentile supradimensionate sunt un must-have. Daca femeile care pleaca si vin la birou cu masina personala isi permit sa depoziteze usor pe bancheta din spate sau pe scaunul de langa laptopul personal, dosarele si tableta, ei bine, femeile fara masina nu se pot bucura de un astfel de avantaj. De aceea, acestea apeleaza adesea la gentile supradimensionate, mai ales in zilele aglomerate.

Prin urmare, avem suficiente motive pentru a intelege de ce femeile se bazeaza pe gentile mari in detrimentul celor mici. Este un lucru cunoscut si dovedit faptul ca femeile poarta cu ele multe obiecte atunci cand ies din casa: portofele, ochelari, trusa cu farduri, servetele, chei, parfum, medicamente sau chiar mancare sau o pereche de incaltaminte si haine de schimb. De aceea, acestea se indrepta adesea catre gentile supradimensionate. Primavara aceasta gentile de mari dimensiuni sunt super trendy si reprezinta un strict necesar pentru doamnele si domnisoarele active, ocupate si mereu pe drumuri. Astfel de genti pot fi comandate direct online de oriunde in tara de pe site-ul Adona.ro, unul dintre cele mai mari magazine online de accesorii pentru femei si barbati.

Related posts

Calatoriti des in strainatate? Aveti grija la factura de telefonie!

ovidiu

Tipuri de lenjerii de pat

razvan

Motivele pentru care genti casual sunt cele mai folosite accesorii de dama

ovidiu