Cele mai noi stiri online
Actualitate

Tot ce trebuie sa stii despre Climenum

Corpurile noastre, ale tururor, sufera modificari de-a lungul intregii vieti. In cazul nostru, al femeilor acestea se accentueza insa dupa varsta de 40-45 ani cand activitatea ovariana scade treptat, pana la disparitia definitiva a productiei de estrogen si progesteron, a disparitiei fertilitatii si instalarii menopauzei, primul pas spre batranetea fiziologica.

            In general, acest proces se instaleaza lent, in timp, exceptie facand cazurile in care menopauza s-a instalat fortat ca urmare a unor interventii chirurgicale sau a unor terapii precum chimio si radioterapia.

            Diagnosticul de menopauza se pune doar dupa absenta consecutiva a cel putin 12 cicluri menstruale, pacienta trecand initial prin stadiul de premenopauza ale carui semne si simptome prevestesc apropierea si instalarea acesteia.

            Astfel, pe parcursul a cel putin 2 ani corpul nostru experimenteaza reducerea pana la disparitia definitiva a activitatii hormonale ovariene, menstruatii neregulate, cu hemoragii variabile din punct de vedere cantitativ si care treptat dispar definitiv. Acesta este simptomul principal al menopauzei propriu-zise. Tot in perioada de premenopauza se instaleaza tulburarile vasomotorii (bufeuri, transpiratii nocturne), apar insomniile si schimbarile de comportament (irascibilitate, depresie), variatiile de greutate.

            Odata cu instalarea menopauzei efective apar subtierea firului de par, uscaciunea tegumentelor si cea vaginala.

            Urmeaza apoi postmenopauza, cand se instaleaza boala cardiaca si osteoporoza.

            Intregul proces poarta denumirea de perimenopauza, iar tranzitia poate fi ma usor de suportat datorita tratamentelor de substitutie hormonala, dar si a suplimentelor alimentare. Un astfel de supliment este  Climenum pret si beneficii existent in variantele Day si Night.

            Principalele sale componente sunt extractul din seminte de soia cu rol in protectia sistemului cardiovascular, ameliorarea tulburarilor vasomotorii si extractul din trifoi rosu cu rol in prevenirea osteoporozei.

            Se adiministreaza zilnic 2 comprimate: 1 comprimat Day dimineata si 1comprimat Night seara pentru un efect benefic timp de 24 ore.

            Nu se administeaza persoanelor cu alergie la soia!

Related posts

Ponta, DESFIINŢAT la Antena 3! Clipul VIDEO care a devenit viral pe internet

stirile24

Imagine BOMBĂ! Victor Ponta, fotografiat într-un club din Dubai împreună cu un coleg

stirile24

The perfect rose garden

marius