Cele mai noi stiri online
Actualitate

Trucuri deosebite pentru momente deosebite

Trucuri deosebite pentru momente deosebite

Sezonul evenimentelor 2018 se declară deschis. Zarvă și amalgam de idei. Ce și cum să alegem cele mai potrivite trucuri pentru a ne uimi invitații și de a ne crea momente de fericire și bucurie? Urmând deviza invitați fericiți – eveniment perfect”, ajungem în situația în care trebuie să elaborăm ceva deosebit.

Ca și la orice ceremonie, momente de familie, nuntă, zi de naștere, sărbători corporative, introducem în programul evenimentelor acel farmec al efectelor speciale. De aceea, pentru a ne surprinde apropiații, mulți dintre noi recurgem la serviciile specialiștilor din domeniul pirotehniei, luminii, efectelor speciale.

După cum bine va-ți dat seama vom expune câte ceva despre cum putem să aducem culoare evenimentelor noastre:

1. Efectele de exterior (artificii,  artificii piromuzicale, artificii la sol etc.)

2. Efectele de interior (gheață carbonică, artificii de proxemitate, tunuri de confeti etc.)

Focuri de artificii

De ce alegem focurile de artificii? Până nu demult acestea erau utilizate doar la sărbătorile de iarnă. Astăzi – orice eveniment important din viață este înfrumusețat de luminițele ce se aprind pe cer. Ele au devenit ca un accesoriu pentru evenimente din ce în ce mai mult. Menținem că acest accesoriu este ales din mai multe motive: oferă evenimentului modernitate, rămân întipărite în memorie simbolizând bucuria și fericirea, evidențiază importanța evenimentelor, sunt momente culminante ale serii completate de mese festive și alte efecte surprinzătoare.

Totodată, pe lângă faptul că ne minunează ochii trebuie să ne amintim și de anumite restricții și interziceri. Artificiile nu pot fi realizate de oricine din invitați, ci de persoane autorizate, deoarece conținutul este explozibil și prezintă pericol pentru cei din jur dacă nu este ales și lansat de persoane încredințate în acest domeniu al pirotehniei.

Există o varietate de efecte pirotehnice ideale pentru orice tip și stil de eveniment. Cele de interior și exterior vor fi folosite în anumite moment cheie: artificii pentru tort, artificii cascade, artificii de sol exterioare și interioare, vulcani și jerbe argintii etc.

Show de lumini

Evenimentele de succes au nevoie de multă muncă. O ambianță perfectă poate fi redată de multitudinea de culori ce se revarsă peste spațiul bine amenajat lăsând o amintire plăcută, frumoasă, dispoziție la maxim, fericire etc. De aceea dacă vă propuneți să organizați asemenea clipe memorabile ar fi bine să recurgeți la echipamentele profesionale de lumini.

Indiferent de scopul pe care îl urmăriți, acestea vor juca rolul lor și vor contribui la sensibilizarea și crearea bunei dispoziții tuturor invitaților, va marca întâmpinarea propriu-zisă a persoanelor sau încheierea unor momente din program.

Senzațiile, emoțiile, dorința de a ne simți bine vor fi cele care contează. Evident că efectul luminilor va fi mai puternic dacă în același timp cu ea va fi o muzică bună, potrivită evenimentului. Iată de ce asemenea momente vor aduce fericire, importanță, amintiri plăcute tuturor celor ce sunt aproape.

Jocurile de lumini sunt destinate pentru a picta cerul sau tavanul localului, utilizând diferite scanere, proiectoare, globuri, lasere – un show extraordinar ce nu va fi uitat niciodată.

Fumul greu

Tot mai des suntem uimiți de efectul norilor de fum, folosiți la evenimente și ceremonii, care în realitate nu este alt ceva decât fumul greu. Acestea creează efecte spectaculoase dacă sunt folosite concomitent cu alte efecte speciale, precum muzica. Crearea de coloane de abur care apar și dispar la comanda noastră își fac bine munca impresionând invitații. Pot fi folosite cu succes la diferite ceremonii: nuntă, concerte, lansări produse etc.

Dar ce este cu adevărat fumul greu? Este acel fum care nu se ridică în aer, ci se împrăștie pe toată suprafața localului, formând o pătură de aburi consistentă. Efectul dat este datorită folosirii de gheață carbonică și mai mult se referă la dansul mirilor pentru a crea senzația de dans pe nori.

Fumul greu este realizat de o mașină specială, un aparat profesional, pe bază de apă și gheață carbonică ce transformă orice ceremonie într-una de vis, o poveste. Timpul unei trageri poate ajunge până la aproximativ cinci minute, timp în care se creează iluzia unei imagini perfecte, unice în felul său.

Pentru asemenea momente, cum este cel de primul dans, fumul greu va fi salutat și va oferi nu numai celor din jur, ci și tinerilor însurăței emoții de neuitat. Iar împreună cu luminițele jucăușe, focurile de artificii, vulcanii de scenă evenimentele vor fi întipărite adânc în suflet.

 

Related posts

Why Consumer Reports Is Wrong About Microsoft’s Surface Products

eduard

E46 Acceleration Sound

stirile24

VR Health Group Is Rating How Many Calories Games Burn

eduard