Cele mai noi stiri online
Revista Presei

UE anunţă încă 30 de milioane de euro pentru Liban – 09.08.2020

Uniunea Europeană a decis deblocarea a încă 30 de milioane de euro cu ocazia videoconferinţei internaţionale a donatorilor pentru Liban, iar preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a cerut oferirea rapidă a asistenţei internaţionale poporului libanez, după explozia devastatoare de la Beirut, informează Hotnews.

Potrivit sursei citate, Preşedintele SUA, Donald Trump, se numără printre liderii politici care urmează să participe la conferinţa internaţională a donatorilor.

Uniunea Europeană a mobilizat deja 33 de milioane de euro şi oferă încă 30 de milioane de euro pentru cele mai urgente nevoi ale Libanului”, a anunţat, duminică după-amiază, Charles Michel, preşedintele Consiliului European.

“Comunitatea internaţională trebuie să acţioneze rapid şi eficient. Vreau să adresez susţinere familiilor, apropiaţilor victimelor, celor care sunt pe teren şi ajută victimele. Ajutorul trebuie să meargă direct la poporul libanez. A venit vremea trezirii şi acţiunilor”, a declarat preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, potrivit Hotnews.

Sursa stire bursa.ro

Related posts

Acţionarul majoritar al Ubi Banca îndeamnă la fuziune – 03.10.2019

stirile24

UNGARIA: Opoziţia anunţă formarea unei alianţe puternice împotriva lui Viktor Orban – 14.08.2020

stirile24

ANDREI GEREA ÎL CRITICĂ PE TĂRICEANU PENTRU CĂ A NEGOCIAT CU PSD: “Inacceptabil, trebuie să oprim aceste piruete politice” – 06.02.2020

stirile24