Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Un adolescent de 14 ani, dat dispărut de Poliție, a fost găsit la păcănele

O situație de-a dreptul jenantă, hilară și alarmantă, în același timp! Un adolescent de 14 ani, care a fost dat dispărut de Poliție, a fost găsit, în cele din urmă, la… păcănele! Minorul era căutat de către oamenii legii de ore întregi, dar și de vecini.

O situație de-a râsu’-plânsu’ a avut loc în județul Botoșani. Un adolescent în vârstă de 14 ani a fost dat dispărut de către oamenii legii, după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Minorul plecase în compania surorii sale, dar și a altor copii, el fiind singurul care nu s-a întors acasă. Atunci, vecinii s-au alarmat și au sunat la 112, spunând că a dispărut. Zona Parcului Tineretului a fost bătută în lung și în lat de oameni, pentru a-l căuta pe adolescentul de 14 ani, însă, într-un final, oamenii legii au avut parte de o ”surpriză” de proporții.

Adolescentul de 14 ani, dat dispărut de Poliție, a fost găsit la o… păcănea!

Minorul de 14 ani a fost găsit de oamenii legii într-un local în care se desfășoară activități de jocuri de noroc în cursul zilei de marți, săptămâna aceasta. După ce oamenii l-au căutat o noapte întreagă, iar vecinii s-au alarmat, tânărul Z. B., a fost găsit la… păcănele. A fost adus acasă în data de 19 iulie, seara, arată botosaneanul.ro.

sursă foto: Pixabay

Sursa stire cancan.ro

Related posts

Cât este salariul minim pe economie în România, după ce a fost majorat! Țara noastră, Bulgaria și Ungaria au cele mai mici salarii minime din UE

Andreea

Ce spune Alina, fosta iubita a lui Fulgy, despre afirmațiile Vioricăi, că ar fi fost controlată în geantă de droguri

Andreea

Finala Survivor România 2021. Cine va câștiga premiul de 50.000 de euro

Andreea