Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Un antrenor și-a pierdut dintele fals în timp ce se dădea într-un ciocan din parcul de distracții. Momentul a fost filmat și s-a petrecut înainte de nunta fratelui său

James Dunham, un antrenor de peste hotare, și-a pierdut dintele fals în timp ce se dădea într-un ciocan din parcul de distracții împreună cu prietena lui. Momentul jenant pentru bărbat a fost filmat și s-a petrecut cu cinci zile înainte de nunta fratelui său, unde a jucat un rol important: cel al cavalerului de onoare. Imaginile au fost încărcate pe TikTok și s-au viralizat, făcând înconjurul lumii în doarc câteva ore de la publicarea lor.

Un antrenor și-a pierdut dintele fals în timp ce se dădea într-un ciocan din parcul de distracții

Când s-a urcat în ciocan alături de persoana dragă, antrenorul de majorete nu credea că va coborî fără implantul dentar din față. După cum puteți vedea în clipul de mai jos, el și blonda erau nerăbdători să înceapă cursa nebună și, după ce au început să urce cu o viteză amețitoare au început să țipe. După câteva clipe de la start, dintele fals al lui James Dunham “a luat și el un altfel de start”, iar reacția proprietarului este fabuloasă! Este șocat, însă, după câteva milisecunde începe să zâmbească, semn că era amuzat de ceea ce i s-a întâmplat.

La un moment dat, bărbatul de 30 de ani se întoarce spre blondă și îi spune: “Vrei să auzi ceva cu adevărat nebunesc?” și, deși, amica sa îi spune: “Nu”, el continuă: “Am un dinte fals și tocmai a zburat când am țipat”. Blonda începe să râdă copios când James Dunham îi zâmbește, deși avea un dinte lipsă. La rândul lui, acesta se amuză, deși, se gândea la soluții pentru nunta fratelui său, unde era cavaler de onoare.

@jeremycooksrReminder to take your teeth out on the slingshot ##slingshot ##funny ##faketooth ##embrassed ##fypシ ##viral ##fail♬ original sound – Jeremy Cook Sr.

Nu rata: O tânără a mărturisit la TV că a început o relație cu ex-fratele vitreg, după ce a fost atrasă de el mulți ani | FOTO

La finalul cursei plină de adrenalină, amica bărbatului l-a rugat să zâmbească la camera de filmat care a surprins totul, de când ei s-au uscat în ciocan și până au coborât.

@jeremycooksr##funny ##MAKEYOURMOVE ##SipIntoSummer ##fyp ##viral ##faketooth ##embrassed♬ original sound – Jeremy Cook Sr.

Vezi și: Un tătic a fost uimit de “sinceritatea brutală” a fiicei sale de 4 ani. Ce i-a spus micuța unui profesor despre părintele ei | VIDEO

Sursa foto: captură video TikTok / jeremycooksr



Sursa stire cancan.ro

Related posts

Povestea bătrânei Emilia, femeia care își pierde memoria în fiecare dimineață

Andreea

Zodiac chinezesc pentru 5 aprilie 2021. Luni este o zi guvernată de Apă Yin și de Capră

Andreea

Motivul pentru care What’s Up a plecat din România! Alice Badea a făcut lumină. „Ne revedem curând”

Andreea