Cele mai noi stiri online
Paparazzi

Un polițist din Constanța a fost arestat după ce a băgat în comă un bărbat

Alexandru Dîrmon, de 26 de ani, ofițer de Poliție la Constanța, a fost arestat pentru 30 de zile după ce a băgat un comă un bărbat de 55 de ani.

Incidentul s-a petrecut la 4 iunie, în jurul orei 13.15, într-un bar din cartierul constănțean „Km 4-5”, acolo unde se află secția de Poliție la care muncește omul legii. Cei doi se aflau în bar și consumau băuturi alcoolice. Martorii povestesc că, la un moment dat, între cei doi au avut loc câteva schimburi de replici, iar victima l-a înjurat pe polițist, după care a plecat.

Dornic de răzbunare, ofițerul de Poliție a ieșit pe stradă după bărbat, l-a doborât la pământ și i-a dat mai multe lovituri cu piciorul la nivelul capului. După ce l-a lăsat aproape fără suflare, s-a întors în bar și a continuat să bea, fără să-i pese de victimă.

Șanse minime de supraviețuire

Victima de 55 de ani a rămas prăbușită la pământ până în momentul în care a fost găsită de trecători, care au sunat de urgență la 112. Personalul medical de pe ambulanța sosită la fața locului a aplicat manevre de resuscitare victimei, timp de 30 de minute, aceasta aflându-se în stop cardio-respirator.

(CITEȘTE ȘI: POLIȚIȘTII TORȚIONARI DE LA SECȚIA 16, ÎNGROZIȚI ÎN AREST DE INTERLOPUL CARE A ÎNCERCAT SĂ UCIDĂ UN BEBELUȘ)

În prezent, bărbatul este internat în comă în Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. Cadrele medicale îi dau șanse minime de supraviețuire, una dintre lovituri fiind extrem de gravă.

Căutat de propriii colegi

Polițiștii Secției 5, care au preluat cazul, au încercat să îl identifice pe agresor folosindu-se de imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă. În tot acest timp, polițistul agresor se afla în aceeași încăpere cu aceștia, fără să se manifeste în vreun fel. În cele din urmă, a fost identificat și dus în arest.

Procurorii constănțeni l-au reținut, polițistul fiind acuzat de vătămare corporală.

„În urma loviturilor, victima necesită 100 de zile de îngrijiri medicale, în cazul supravieţuirii, având un prognostic rezervat, viaţa i-a fost pusă în primejdie prin hemoragie meningo-cerebrală, necesitând îngrijiri medicale în condiţii de terapie intensivă.

Ținând cont de topografia leziunilor traumatice şi de gravitatea lor, cel mai probabil mecanismul de producere a fost lovire cu piciorul la nivelul feţei şi mentonului cu hiperextensia capului“, spun anchetatorii.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Constanţa a admis miercuri dimineața propunerea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, iar ofiţerul va sta după gratii timp de o lună. Decizia nu este definitivă.

(VEZI ȘI: POLIȚIST DIN CAPITALĂ, ÎNJUNGHIAT ÎN SECȚIE. CE S-A ÎNTÂMPLAT CU AGRESORUL)

Cristian Ion, avocatul poliţistului, a declarat că măsura arestului preventiv a fost contestată, urmând ca magistraţii Tribunalului Constanţa să judece contestaţia peste câteva zile. Deocamdată, clientul său s-a prevalat de dreptul la tăcere.Sursa stire cancan.ro

Related posts

Surprinzătorul Syda a adoptat o frizură îndrăzneață, cu care a “eclipsat-o” și pe frumoasa Sheila “Nu pot decât să-i aplaud curajul”

Andreea

Un strop de bucurie în familia Cristinei, tânăra din Corabia care a murit după ce a născut. Bebelușul a fost creștinat astăzi

Andreea

”Eleva-porno” rupe tăcerea! La ce orgii inimaginabile a participat alături de un pastor

Andreea