Cele mai noi stiri online
Sport

Unul dintre liderii galeriei lui Partizan Belgrad, asasinat în stil mafiot! A fost executat pe stradă

Unul dintre liderii galeriei lui Partizan Belgrad, Ljubomir Markovic, a fost ucis în plină stradă. Cel supranumit Kica a fost asasinat în stil mafiot, după ce un grup de persoane neidentificate a tras 6 focuri de armă asupra sa pe strada Milenka Grcic, din Belgrad.

Ljubomir Markovic avea 37 de ani și era unul dintre liderii grupului de ultrași Alkatraz, condus de Milos Radisavljevic Kimi. Crima s-a petrecut vineri seară, înaintea meciului pe care Partizan urma să-l dispute cu Vojvodina.

Cine era Ljubomir Markovic “Kica”

Ljubomir Markovic a fost unul dintre cei mai prolifici lideri de galerie din Serbia și era o persoană cu un trecut tumultos, foarte cunoscută poliției din Serbia, după scandalurile în care a fost implicat de-a lungul timpului. Prima dată când Markovic a intrat pe radarele poliției a fost în 2009, când a fost acuzat în cazul morții unui cetățean francez, fan al lui Toulouse, Bruce Taton.

grobari1

Citește și: LIDER DE GALERIE, ASASINAT ÎNTR-UN PARC, ÎN MIJLOCUL ZILEI! FOTO ÎN ARTICOL

A primit atunci 30 de ani de închisoare, alături de Ivan Grkovic, dar sentința sa a fost ulterior redusă la 15 ani, dar a fost eliberat în 2017. Alte 12 persoane au mai fost atunci condamnate la pedepse cuprinse între 4 și 14 ani.

Sursa foto: sport

Sursa stire mondonews.ro

Related posts

Preliminarii Euro 2020. Primul unsprezece pe care Contra vrea să-l folosească împotriva Suediei

stirile24

Formula 1. Lewis Hamilton obține a noua victorie a sezonului la Marele Premiu al Rusiei

stirile24

Zlatan Ibrahimovic și-a pregătit o revenire de senzație în Europa! A fost dat de gol de șeful MLS

stirile24