Cele mai noi stiri online
Viata sanatoasa

Urifar – adjuvantul eficient in tratarea infectiei urinare

Infectia urinara este una dintre cele mai intalnite infectii mai ales in randul femeilor, de aceea educatia in acest sens este esentiala. O infectie urinara poate fi usor tratata, insa este importanta actionarea inca din primele zile ale declansarii acesteia.

De ce sunt importante masurile imediate? Mai intai de toate este esential sa intelegem structura aparatului urinar. Acesta este alcatuit din rinichi, doua uretere, vezica urinara si uretra, iar cand bacteriile Escherichia Coli (E. Coli) ajung in uretra si vezica se declanseaza o infectie urinara.  Bacteriile E.Coli se afla in mod natural in intestine, insa pentru ca, la femei, aparatul urinar este aproape de anus acestea pot migra in vezica. Daca nu este tratata, infectia ajunge la rinichi si poate crea o serie de complicatii.

Cu ajutorul Urifar sub forma de pliculete pentru infectie urinara simptomele precum usturimea si urinarea frecventa vor fi ameliorate in 30-40 de minute de la administrare. Efectul rapid se datoreaza ingredientului natural D-manoza care impiedica atasarea bacteriilor E. Coli pe peretele vezicii urinare si le elimina. D-manoza este un zahar natural (monozaharida), dar care nu se metabolizeaza de catre organism si nu interfereaza cu producerea glucozei de aceea este indicat si persoanelor cu diabet zaharat. Pe langa D-manoza, formula inovatoare a adjuvantului Urifar contine si extract de rodie. Acesta are un efect bacteriostatic asupra E. Coli si astfel impiedica inmultirea si scade vitalitatea bacteriilor.

Urifar este un supliment alimentar usor de administrat fiind prezent sub forma de granule care se amesteca cu lichide, rezultand astfel o bautura cu gust placut. Datorita compozitiei acestuia, flora stomacala nu este afectata putand fi administrat si copiilor de peste 3 ani. Urifar poate fi comandat online de pe site-ul www.onlinefarmacia.ro, fiind ideal pentru oricine isi doreste sa scape de neplacerile cauzate de infectiile urinare intr-un mod rapid si eficient.

Related posts

Natura ca modus vivandi

ovidiu

Save Alexa! Asociația Ensar Duman lansează o super tombolă pentru salvarea unei fetițe de 11 luni diagnosticată cu o boală gravă

eduard

Evaluarea psihiatrica a copilului. Când este nevoie de ea?

razvan