Cele mai noi stiri online
Revista Presei

VICTOR PONTA: “Mergem mai departe – mai puţini, dar fără vânzători” – 04.11.2019

Preşedintele PRO România, Victor Ponta, susţine că fostul premier Mihai Tudose a negociat cu Claudiu Manda revenirea la PSD, iar apoi cu Ludovic Orban pentru a vota cu PNL, informează News.ro.

“Mergem mai departe – mai putini dar fara vanzatori! Mihai Tudose a descoperit acum grija fata de guvernare – tocmai el care a fugit de la Guvern de frica lui Dragnea si l-a lasat pe Premierul Japoniei singur prin Bucuresti! Si tocmai el care a zis ca ramane alaturi de noi sa lupte in Parlamentul Romaniei si a plecat imediat la Bruxelles pentru 5 ani cu voturile noastre!”, afirmă Ponta.

“Dacă vă puneaţi întrebarea cine este “negociatorul” cu PNL-tot Mihai Tudose care a negociat cu Claudiu Manda în timpul săptămânii să plece înapoi la PSD şi cu Ludovic Orban în Weekend să votăm cu PNL ! Cel pentru care am muncit toţi să ajungă la Parlamentul European-şi care ne-a minţit în faţă pe toţi că nu merge, doar candidează să ajute lista ! Cel pentru care am cedat mandatul meu câştigat pe lista ProRomânia!”, susţine Victor Ponta, luni, într-o postare pe Facebook.

Acesta spune că este că “măcar separăm apele”, dar este greşeala sa că a lăsat de la el “să treacă toate trădările şi ticăloşiile la adresa noastră!”.

Victor Ponta mai spune că “este corect să nu votăm un Guvern nelegitim, neprofesionist, instaurat cu metodele folosite de Traian Băsescu în Decembrie 2009-şi care va genera un dezastru în 2020 exact cum a fost în 2010!”

“Nu am votat Guvernul “Ciolos” şi mi-am asumat toate riscurile-aşa voi face şi acum! ProRomania trebuie să fie un proiect politic pe termen lung, cu adevărat modern şi social democrat / nu voi lasă că această construcţie să fie folosită că un vehicol de adus la Putere PNL şi Ludovic Orban! Chiar dacă acum ProRomania este sub un atac total-vom rezista şi vom fi mai buni şi mai puternici!”, încheie Ponta.

Sursa stire bursa.ro

Related posts

Bilanţul îmbolnăvirilor cu coronavirus ajunge la 99 – 14.03.2020

stirile24

REPREZENTANŢII PSD: “Prioritatea este un guvern stabil!” – 27.02.2020

stirile24

PÂNĂ ÎN DATA DE 16 APRILIE CNAIR anunţă ridicarea restricţiilor de tonaj pe DN1 între Ploieşti şi Braşov – 04.04.2020

stirile24