Cele mai noi stiri online
Paparazzi

VIDEO | Captivă în apartamentul cuprins de flăcări, o femeie obeză a fost salvată în ultimul moment de vecinii ei

Clipe de groază pentru o femeie din Târgoviște! Un incendiu a izbucnit în apartamentul în care locuia de la o priză defectă. Din cauza problemelor de greutate, femeia a rămas captivă în apartament iar vecinii au reușit să o salveze în ultimul moment.

Imediat, spre locul evenimentului pompierii târgovișteni s-au deplasat cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o platformă de salvare la înălțime și un echipaj de ambulanță SMURD.

La sosirea forțelor de intervenție, casa scării era inundată cu fum, iar incendiul se manifesta în interiorul apartamentului. Proprietara apartamentului, o femeie în vârstă de aproximativ 60 ani, supraponderală și nedeplasabilă, a avut noroc cu vecinii care au intervenit prompt și fost evacuată, fiind găsită de paramedicii SMURD în stare conștientă, cu un ușor atac de panică.

Aceasta a fost preluată de salvatori și transportată la ambulanța SAJ cu care a fost dusă la spital. Din fericire, în urma producerii evenimentului nu au rezultat victime, înregistrându-se doar pagube materiale. Se pare ca incendiul ar fi pornit de la o priză, situată în spatele unei canapele, din care se alimenta un calorifer electric.Sursa stire cancan.ro

Related posts

Bianca Drăgușanu și-a mutat familia lângă Alex Bodi. “Viața mea este perfectă”

Andreea

Ex-soția concurentului de la ”Te cunosc de undeva” a rămas cu mașina după partaj. Ce o mai leagă, în plus, pe sexy-blondină de “fost”

Andreea

Fabulosul Dan Diaconescu s-a retras din viața publică, dar noi l-am găsit

Andreea