Cele mai noi stiri online
Actualitate

Viorel Hrebenciuc a fost adus la Inalta Curte de Casatie si Justitie

Viorel Hrebenciuc a ajuns marti seara la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Pentru prima data dupa 18 de ani in care a fost parlamentar al PSD, politicianul se confrunta cu acuzatii care il pot trimite in spatele gratiilor pentru cel putin 30 de zile.

 

Procurorii de la Brasov il acuza de trafic de influenta si instigare la folosirea de informatii, care nu sunt publice. Pentru aceste fapte, Hrebenciuc risca sa primeasca marti seara un mandat de arestare de 30 de zile. Iar daca va fi gasit vinovat, pedeapsa ar putea sa treaca de 10 ani de inchisoare. Viorel Hrebenciuc a intrat pe portile Inaltei Curti de Casatie si Justitie in urma cu putin timp. Pentru prima data dupa 18 de ani in care a fost parlamentar al PSD, politicianul se confrunta cu acuzatii extrem de grave care il pot trimite in spatele gratiilor pentru 30 de zile.

[Citeste mai mult]

 

Related posts

Filmata in timpul unei partide fierbinti de amor!VIDEO! Vezi imagini incendiare aici

stirile24

Sănătatea orală pierde din importanță în contextul unei îngrijorări tot mai mari privind sănătatea generală: Peste jumătate (56%) dintre respondenții celui mai recent studiu demarat de Colgate în Europa nu obișnuiesc să își înlocuiască periuța de dinți după ce se confruntă cu alte probleme de sănătate

marius

Spalarea mainilor intr-un mod corect si responsabil

marius