Cele mai noi stiri online
Actualitate

Vreau ca site-ul meu sa fie cunoscut. Ma poate ajuta o agentie SEO?

agentie seo happyadv.ro

Cel mai simplu raspuns ar fi da, te poate ajuta. Dar trebuie sa intelegi ce este, cum functioneaza si de ce sa platesti o agentie SEO pentru a mari traficul site-ului tau.

De ce am nevoie de o agentie SEO?

SEO, care vine de la Search Engine Optimization, in traducere in seamna optimizarea motorului de cautare, ceea ce contine stratezii de crestere a vizibilitatii site-ului tau, care evident rezulta si in cresterea vanzarilor.

agentie seo

Cand iti lansezi un site, trebuie sa fii constient de faptul ca mai sunt alte mii sau chiar milioane, in functie de obiectul activitatii. Ai lansat site-ul de ceva timp si inca nu ai vizitatori. Probabil te intrebi ce fac celelalte site-uri care se afla printre primele in rezultatele oferite de Google. Raspunsul este optimizare SEO.

Optimizarea motorului de cautare te ajuta sa fii pe prima pagina in preferintele Google si implicit in preferintele cumparatorilor, pentru un procent extrem de mic dintre cei care cauta produse sau servicii pe Google ajung pe pagina a doua.

In primul rand, traficul. Acesta este primul loc deoarece o agentie SEO asta cauta: sa obtina trafic de calitate care sa creasca vanzarile produselor sau serviciilor tale. Traficul este un factor esential, deoarece fara vizite si fara cumparatori o afacere nu poate exista.

In al doilea rand, vizibilitatea. De asemenea cruciala pentru o afacere online. O buna vizibilitate este singura cale prin care iti poti promova afacerea si a creste vanzarile, ceea ce tu astepti de la o agentie care ofera servicii SEO.

In al treilea rand, aria de acoperire. Din moment ce activezi online, te adresezi publicului larg, nu te mai bazezi doar pe clientii din cartierul sau orasul tau. Iar o agentie SEO cauta sa iti promoveze site-ul in asa fel incat sa ajunga la tot mai multi potentiali clienti.

Dar metodele de promovare clasice nu mai functioneaza?

Sigur ca functioneaza, dar la o scara mai mica, iar costurile sunt mult mai ridicate. Calculeaza costurile unui panou plasat in centrul orasului, al unei reclame tv sau radio, salariile oamenilor care sa imparta pliante si printarea acestora. De ce sa platesti o agentie care sa produca o reclama, ca mai apoi sa dai o avere pe un loc in intervalele importante de pauza publicitara. Si ce e cel mai important, nu toti se uita la tv sau asculta radio, dar toata lumea este pe internet, deci aici gasesti cei mai multi potentiali clienti.

Nu exista SEO gratuit?

Avand in vedere faptul ca este un serviciu care genereaza bani, nu poate fi gratuit. Iar oamenii dintr-o agentie SEO cu asta se ocupa, acesta este job-ul lor full time. O campanie trebuie in permanenta ajustata in functie de cerintele din piata si de regulile impuse de catre motorul de cautare.

Mi se garanteaza primul loc pe Google?

O asemenea garantie nu exista. Desigur, o agentie SEO cum este Happy Advertising asta incearca sa faca prin pachetul de servicii SEO pe care il ofera. Poti ajunge pe primul loc la sfarsitul unei campanii, dar daca ai ajuns acolo din cauza folosirii abuzive a unor cuvinte cheie care au generat trafic care nu se transforma in vanzari, atunci investitia ta a fost inutila.

agentie seo happyadv.ro

O afacere online este mai usor de gestionat, dar succesul in online este mai greu de obtinut.

Daca ai o afacere online si ai inteles ca promovarea este vitala, intra pe Happyadv.ro sau vino la sediul nostru pentru a-ti arata cum poti sa-ti cresti afacerea.

Related posts

De la sinteză la fotosinteză

ovidiu

Cazare in Sebes la un pret avantajos

stirile24

Ţine pasul cu vara

ovidiu