Cele mai noi stiri online
Auto

Vrei o masina? IFN-urile ar putea fi o solutie

Daca iti doresti sa achizitionezi un automobil second hand, insa nu ai foarte mare incredere in anunturile pe care le gasesti pe internet, poti cumpara auto rulate in rate de aici . Este vorba despre achizitia automobilului printr-un IFN, care poate garanta o serie de avantaje.

Ce este un IFN si cum poate sa comercializeze masini?

Un IFN este o institutie financiara nebancara care acorda imprumuturi. De regula, imprumuturile obtinute printr-o astfel de institutie au valoare mica, insa poti obtine si sume mai mari de bani, daca doresti sa investesti intr-un automobil sau intr-o afacere. Faptul ca anumite IFN-uri comercializeaza masini este datorat garantiei pe care o ofera unii oameni pentru a obtine imprumuturi. Practic, atunci cand iti doresti o suma mai mare de bani, IFN-ul poate sa actioneze ca un amanet auto Bucuresti si sa iti ofere suma in schimbul automobilului tau. In momentul in care nu iti platesti ratele, institutia are dreptul sa iti vanda masina.

De ce sa iti cumperi un automobil dintr-un IFN?

Exista mai multe motive. IN primul rand, un IFN are la vanzare doar masini verificate cu atentie. Astfel, vei avea garantia ca toate informatiile legate de masina sunt 100% reale.

De asemenea, ai avantajul de a putea achizitiona masina in rate sau in leasing si beneficiezi de un suport foarte bun in atunci cand vrei sa faci o astfel de achizitie. Spre deosebire de banci, IFN-urile au dobanzi ceva mai mari, insa acest lucru este compensat de urmatoarele lucruri:

  • Finantarea este acordata aproape instant. De multe ori, raspunsul la cererea de finantare este oferit in doar 15 minute.
  • Sunt luate in considerare foarte multe tipuri de venituri, nu doar cele salariale;
  • De foarte multe ori pot accesa imprumuturi inclusiv persoanele care au avut probleme si sunt inscrise in biroul de credit;
  • Informatiile referitoare la credit sunt cat se poate de clare.

Exista riscuri in ceea ce priveste achizitia unei masini prin IFN?

Nu! De cele mai multe ori masinile au o calitate mult mai buna decat cele pe care le achizitionezi dintr-un targ auto si vin insotite chiar si de garantie. Desi s-a populat ideea ca dobanzile pentru un credit IFN sunt foarte mari, in multe cazuri sunt similare cu cele necesare leasingului auto de la banci, asadar, merita sa incerci o astfel de solutie.

Related posts

Lowered BMW E30

stirile24

Noul BMW M4 V8 4.0 ! Splendid !

stirile24

“Drift in pltina strada ” !

stirile24